Wednesday, October 10, 2012

Back to Work

Back to work and normal routine today after few days break for holiday. We off to KL on Thursday evening for celebrating my sister a.k.a chu alya's convocation on Monday...Before we enjoying the convocation ceremony, we enjoyed ourselves at Port Dickson and Melaka. Love it ^_^

Semua plan for holiday this time adalah kakak ipar saya punya plan...dia yang master mind..dia just tanya nak join ke tak..for sure la nak join kan..nama dh holiday, sape tak mau kan...gara2 rancangan mereka ini la daku terpaksa amik cuti lebih lama...kononnya plan nk amik cuti sehari on monday tu jer...xpe asalkan semua org happy..bila lagi kan dapat peluang bersuka ria dengan adik beradik ngan anak buah kan..

Kami semua bermalam di PD semalaman then baru p jalan2 cari penat kat melaka...then baru balik KL on sunday...monday evening baru attend convo my sister...



Entry macam tergantung sebab idea terlampau banyak...hehe..nak edit gambar dulu la..nak amik feel gitu ;)



8 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

so, selamat bekerja ye !

Mieya Atiera said...

Selamat kembali bekerja :)

nur said...

tak sabar nak tunggu update.... cari feel tu cepat2 tau :)

Mayang ABDUL RAZAK said...

hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

NoEn said...

@Kesuma Angsana
yeah..selamat bekerja ;p

NoEn said...

@Mieya Atiera
yeah...kembali bekerja

NoEn said...

@nur
hehe..feel tu xdatang2 pun lg ni ;)

NoEn said...

@Mayang ABDUL RAZAK
tq..done follow u back