Monday, October 15, 2012

Bila Alya Nampak Kuda

Alkisahnya pagi tadi on the way hantar alya ke taska, kat playground sebelum sampai taska alya tu ada la seekor kuda...sebelum ni tak de pun kuda tu...saya cakap la kat alya yang ada kuda kat playground tu..kuda tu dok tepi jalan jer...memang alya nampak dengan jelasnya kuda itu

Pic from HERE

mama: alya, tengok ada horse kat tepi jalan tu
alya:    mane?
mama: ni tengok sini (sambil tunjuk kat kuda tu)
alya:    WOW!!! ada horse la mama... wow, horse la...wow
mama: tersengih sorang2 bila alya bagi respon camtu..tak sangka..over betul la alya ni...hihi


alya sangat excited bila tengok animals



18 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg camtu ler

QA's ~ mamapapa said...

budak2 mmg suka binatangkn?:)

NoEn said...

@Kesuma Angsana
over kan...hihi

NoEn said...

@QA's ~ mamapapa
agaknya la

Nurul Huda said...

Hihihihi tak tahan part WOW!! tu kekeke, comel :p

syiela said...

hehehhe dorang mmg camtu... nampak sangat keterujaan dorang tu :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sapelah tuan empunya kuda tu..

ieda said...

gud respons tuu
dia kenal dan dia suke dgn reaksi kuda tuu
kalau anak akak selalu gabra bila dpt tgk 'BABI' huuhu sbb payah nak jumpe ,..
sekali duk kg nie kerap lak mereka jumpe huhuh

NoEn said...

@Nurul Huda
hihi..itu la..terdiam kejap aku dengar respond dr alya.. WOW!!! over tau

NoEn said...

@syiela
kan..terlebih teruja..hihi

NoEn said...

@nuyui a.k.a miss YUI
entahla..hehe

NoEn said...

@ieda
huhu...alya tak pernah tgk lg pig

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alya saya tkt minatang.. heheh
asek berkepit aje.. ;-p
kl bw pi zoo mesti alya awak sgt eksaited kan..
re: bedak arab tu rm60/ pc + rm5 postage..
amek 2 free pos..

NoEn said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥
dh pernah bawak dia g zoo negara
ya Allah excited sgt dia tgk binatang
kita yang penat

IntaNBerliaN said...

kalau bwkj g zoo, mesti alya lg xcited kan.. :-)

NoEn said...

@IntaNBerliaN
aah...for sure

Ummu Muhammad said...

bijaklah pu3 mama yg cantek nih..kalau ckp kat muhd comfirm buat muke kosong die tak tau je org ckp kat die hehe

NoEn said...

@Ummu Muhammad
hehe..muhammad kan cool..xheran la setakat kuda ni...alya tu yg over excitednya ;P