Tuesday, October 30, 2012

Bumper Baru

Alhamdulillah bumper kereta ku telah di ganti baru setelah injured dalam small accident malam semalam...hmmm mahal juga yer bumper kereta ni...nasib baik kancil jer, kalau kereta lain sure mahal lg kan...upah untuk tukar bumper saja dah RM60...dah la buat kerja x cermat...belum ape2 dah ade kesan calar dh kat bumper tu...hmmm...lain kali xmo pegi dah la kat kedai tu


macam lain pulak kereta kecil ku ini bla tukar bumper ...hmmm...oh ya TQ to en.sulaimi (driver kereta yang terlanggar our car) sbb bayar ganti rugi...insyaAllah moga dengan berlakunya kemalangan ini terselit seribu hikmah...keep in touch k ;)


Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya


9 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

wah cantik tu!

umialya said...

xmo marah2, nnt lekas tua

Deqla manjew said...

ok la tu dia byr ganti rugi...kalo jmpa yg langgar lari x ke naya kan...huhu...

NoEn said...

@umialya
mane ade marah kak
cuma geram
kita bayar dia mahal tapi dia buat kerja sambil lewa jer

NoEn said...

@Deqla manjew
alhamdulillah...

Mieya Atiera said...

Betul tu. Nasib baik dia bayar ganti rugi. Ada sesetengah orang main lepas tangan macam tu je

Nur farahiza said...

tape kak , calar sikit , janji da tukar baru

NoEn said...

@Mieya Atiera
ALHAMDULILLAH...
SIAP BG DUIT LEBIH TUK ALYA ;)

NoEn said...

@Nur farahiza
huhu...