Thursday, October 18, 2012

Cara Alya untuk Capai Benda Tinggi

This little girl is so smart la..tengok la her effort untuk dapatkan benda yang dia tak sampai. the top drawer tu tersimpan segala macam benda..yang paling dia suka bedak + lipstik...now mama kene pindahkan barang2 tu kat tempat lg tinggi..tapi kalau tinggi sangat mama la plak yang tak sampai...haha..pity me (>_<)


car jadi mangsa..or any other things yg dia rasa boleh jadikan dia tinggi...besen kat dapur pun pernah jadi mangsa jugak..


relax jer dia berdiri atas car tu kan...selalu jugak car tu bergerak..even jatuh berkali2 memang alya tak pernah give up...alya..alya.. 


Ramai yang cakap lagi 3-4 tahun alya lagi tinggi dari mama...huhu..melampau kn (*_*)


11 ::ThoughT(s):: :

cik azLyzah⊙.☉ said...

Nasib baek alya tak jatuh =.=

kak tini (umialya) said...

anak2, memang akal mereka tinggi...

Ummu Muhammad said...

haha..budak ni genetik babalah mama..nanti mama maintain mude remajelh bile alya da besa..same besa je heheh

NoEn said...

@cik azLyzah⊙.☉
kat gambar ni yang tak jatuh
dh byk kali dh jatuh sbb naik atas kete mcm ni
huhu..budak xreti nk serik

NoEn said...

@kak tini (umialya)
kan kak
ade2 aje
xpe la bagus juga untuk perkembangan minda dia kan

NoEn said...

@Ummu Muhammad
haha...nanti orang ingat adik beradik akn...bestnya >_<

cik azLyzah⊙.☉ said...

ye ke..Alyaa..Alyaaa...hati2 cute.Nanti terhantuk kat lantai kang..

IntaNBerliaN said...

hihii pandai!!... cam alisha pun lbh urang gak tp alisha sk ambik kerusi.. :-)

QasehnyaRania said...

Seriau je tgk alya berdiro ats car tu..
Car tu selalu kn geRak2 je..ni elok je alya dok bdiri..
Alya nk bwrsolek la tu kak..hihi

NoEn said...

@IntaNBerliaN
ape2 aje benda yg dia boleh jadikan dia tinggi termasuk la car dia ni
kat bilik xletak kerusi
so car dia la yg jd mangsa

NoEn said...

@QasehnyaRania
dh banyak kali dh jatuhnya su
dh byk kali jugak pesan
tp itu la
huhu