Friday, October 12, 2012

KuSarungkan Kasih

Warming up before speeding...Alhamdulillah last night i managed to sew 4 pieces pillowcases for KuSarungkan Kasih Project...Just simple pillowcase...niat asal nak ler jahit pillowcase yang fancy2 tapi tak sempat la...kira ni test drive la..hihi.....ye la due date dh dekat baru nak jahit..insyaAllah will post them ASAP...next time kita jahit lagi pillowcase yang fancy2 tu ya ;) InsyaAllah


KuSarungkan Kasih merupakan projek amal bertujuan menghadiahkan sarung bantal dan chemocap berwarna-warni bagi menceriakan pesakit kanak-kanak di wad.



Sumbangan yang diperlukan:
  • sarung bantal (100% cotton berwarna dan bercorak ceria berukuran 29" x 19")
  • Sumbangan Chemocap

Sumbangan boleh dihantar ke:
GMJ Club,
No. 12A, Jalan Labu 28/23
Seksyen 28, 40400 Shah Alam
Selangor

*** Majlis penyerahan dijadualkan pada 24 November 2012
*** Segala sumbangan hendaklah sampai sebelum 15 October 2012
*** Sebarang pertanyaan atau sumbangan dalam bentuk lain sila email kepada admin di gmjclub@yahoo.com


Visit and like KuSarungkan Kasih fan page for more info 


Lets cheer up the kids :-D



16 ::ThoughT(s):: :

kak tini (umialya) said...

cantik sarung bantal tu

MamaDaniel said...

bagusnya projek ni kan..semoga amal jariah kalian mendapat keberkatanNya.. Amin... :D

sarung bantal tu memang comel...saya pun ada fabric tu, in pink.. hehe.. :D

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak sarung bantal projek gituu.. eeehhEE

Azura said...

Teruskan usaha niat murni tersebut. Insya Allah, ada balasannya nnt di sana.

Tyha said...

Akak dah siapkan...tapi lom hantar lagi...huhuhu

IntaNBerliaN said...

bagusnya projek ni.. seronok tgk akak pandai jahit.. cantik2 je...

NoEn said...

@kak tini (umialya)
tq kak..bear tu memang cantik ;)

NoEn said...

@MamaDaniel
insyaAllah amin
sy rasa hr tu hubby ade beli kaler lain jugak tp xjumpa cari..xthu letak kat mana..ad satu ni jer

NoEn said...

@Wak Gelas™
tq wak..wak pun boleh jahit jugak sarung bantal tu ;)

NoEn said...

@Azura
insyaAllah...amin

NoEn said...

@Tyha
sy pun lum pos lg ni..ingat nk suh husband hantar by hand jer

NoEn said...

@IntaNBerliaN
tq...biasa2 jer

deno said...

cantik sarung bantal akak.... akak... terima kasih doakan kesihatan deno... :)

NoEn said...

@deno
TQ deno...
selain akak, ramai lg yg doakan deno
moga deno cepat sembuh ya

Ummu Muhammad said...

wahh noen tq for d info ya! hari tu telekong..ni sarung bantal pulak..nnti nk cri tau lagi

NoEn said...

@Ummu Muhammad
hehe...benda baik kita war-war kan...insyaAllah dapat menggembirakan anak2 kecil ini ;)