Saturday, October 13, 2012

Merempit

Alhamdulillah...jika dikira dah lepas 40 hari saya berpantang...erk not really berpantang la...just pantang biasa-biasa aje macam tak buat kerja berat, menjahit, makan makanan yang berbisa, dan sewaktu dengannya la...yang lain2 masih macam biasa, bangan pagi siapkan alya, hantar alya ke taska, p kerja, balik kerja, amik alya kat taska then lepak2 kat rumah...itu je lah routine saya setiap hari...

Setelah lama tak menjahit saya cuba2 jahit dress alya sebelum ke KL hari tu...sekarang dah dapat mood menjahit balik...cuti semalam saya sempat siapkan peasant dress. itu pun sambil melayan alya...pagi tadi before pergi kerja sempat la saya siapkan 3helai tired skirt...semua ni adalah tempahan sebelum raya hari tu...since ramadhan hari tu saya mabuk teruk, sy xsempat siapkan tempahan. Nasib baik la tuan empunya sangat memahami...alhamdulillah

used US Designer Cotton
i love the combo


ballerina....cantik sangat kain ni

ada lagi beberapa helai dress yang perlu disiapkan sebelum mengambil tempahan baru...memang tengah mood merempit la sekarang ni...huhu...nak buat macam mana kan kita hanya merancang Allah yang menentukan...moga plan saya kali ini berjalan dengan lancar...amin


Target : 1 Hari 1 Product...boleh tak gitu? huhu



12 ::ThoughT(s):: :

kak tini (umialya) said...

cantik baju tu

NoEn said...

@kak tini (umialya)
TQ kak...cantik pun org punya..hihi

Nor Salmi said...

Cantik banju & skirt tu. Rajinnya..

TiranaAduka said...

cantik baju tu..
Email saya sis. Cam nak bli je.

tiranaaduka@gmail.com

Terima kasih sudi singgah sis.

IntaNBerliaN said...

Cantiknya kak.... geram tgk hasil jahitan akka.. bertuah akak satu family... bertuah alya sntiasa pakai baju cntik2 :-)

NoEn said...

@Nor Salmi
tq kak
hobi jer ni...suka2

Ummu Muhammad said...

cayalah!! bile nk pandai buat mm ni.. ;D

NoEn said...

@TiranaAduka
hehe tq TA
baju2 ni sume custom made
nnti sy email ya

NoEn said...

@IntaNBerliaN
hehe..tq
kainnya yang gojes..sbb tu la nampak cantik baju tu

NoEn said...

@Ummu Muhammad
dah muncul dah dia setelah sekian lama...
hehe, biasanya klo ada baby girl sure akan pandai dan semangat menjahit pn berkobar2..hehe

syiela said...

cantiknya.. jeles tau bila tengok selalu buatkan baju kat alya...

NoEn said...

@syiela
tak selalu jugak..time terdesak baru buat..hihi