Tuesday, October 23, 2012

Sudah Pandai Meminta...

Alya now sudah pandai minta kita amikkan gambar dia tau...sebelum ni dia akan suruh kita amikkan gambar dia kalau kita pegang camera...but last night after dia mandi, pakai baju terus dia amik tag junior dia..saya ingatkan dia nak belajar..tapi bukan la...

dia duduk, buka buku then cakap
"Mama, cepat la...smile...smile..."

hoh apekah anakku ini? dah pandai suruh kita amikkan gambar dia? lepas saya snap beberapa keping gambar, baru dia nk belajar...ohhooo...kanak2 zaman sekarang..

ok mama...smile...


enjoyed with her tag junior


syok dengar suara animals...


alya dah pandai snap picture use both camera and phone...advance!!!


12 ::ThoughT(s):: :

Ratu Hatiku said...

Salam kenal..tq follow blog saya...
Yalah ank saya pun mcm tu jugak..tapi ank saya boy ^_^

Nur farahiza said...

bestnye kak , alya da advance sekarang , nanti tlg mama dye masak pulak :)

umialya said...

tiu le tandanya alya sudah besar

Yana Aina said...

wahh ... pndainya. anak buah yana pon mcm tue. hehehh

nur said...

Amboi, bukan main seronok lagi main dgn bebear violet... Alya tahu, mama dia seorang blogger :)

NoEn said...

@Ratu Hatiku
salam kenal

NoEn said...

@Nur farahiza
hehe
bab tolong masak tu dah lama dh pandai "tolong" mama kat dapur ;p

NoEn said...

@umialya
huk..dah besar ye..hmm

NoEn said...

@Yana Aina
budak2 sekarang kan...advance!!!

NoEn said...

@nur
haha...mama dia blogger yer

syiela said...

budak2 sekarang mmg pandai.. dia tengok kita kejap je pastu kejap lagi mula la dia meneroka

NoEn said...

@syiela
itu la
budak zaman siber katakan..
xmcm kita2 dulu..hihi