Sunday, October 21, 2012

Tag Junior & Alya (^_^)

Alhamdulillah Allah bagi rezeki lebih kat kita alya...mama berjaya dapatkan Leap Frog Tag Junior untuk alya...mama tak pernah pun tengok secara live tag junior ni mcm mana rupanya...tapi disebabkan terpengaruh dengan k.nur yang cerita pasal tag junior ni mama dapatkan juga untuk alya...kebetulan dapat upah dari menjahit dress hari tu, so mama gunakan la duit itu untuk belikan alya tag junior ni ;)

Tag Junior Alya :)

mama beli dengan aunty fadzilah...since mama memang dh berkenan nak beli, so urusan jual beli sekejap jer..once dh confirm barang ada, mama  terus buat payment...alhamdulillah mama order on Thursday, on Saturday barang pun sampai...

hmmm nampaknya mama kene beli lagi la book set nya..yang ada dalam set tu cuma Tag Junior book pal (Violet), sampler board book, USB Cable ngan user guideline jer..ok takpe dah tanya dah auntie fadzilah, katanya lepas raya haji nanti dia upload book set pulak...

since harga pun agak pricey sket, kita tengok keadaan la ye alya...if mama ada rezeki lebih, mama belikan untuk alya ye set book tu...sebab target mama sekarang mama nk belikan alya pen pintar myiman tu pulak...insyaAllah moga Allah murahkan rezeki kita ye nak

antara page yang alya suka sebab
bila dia tag, Scout tu menyanyi ;)

nampak gaya cam alya suka sangat kat tag junior dia ni...bangun tidur pagi tadi terus cari tag junior dia (tapi for sure la cari mama dulu kan..lepas peluk cium mama baru cari tag junior dia tu ^_^)..Violet tu alya panggil bebear...bangun pagi terus tanya mana bebear alya..huhu..

menguap...masih mengantuk


kuatkan suara sikit


ok...posing with tag junior ^_^

Mudah-mudahan ianya bermanfaat untuk perkembangan minda alya...oh ya My Leap House tengah buat offer kadar rata sekarang..so sila dapatkan kalau berminat ;)...sememehnya muka budak tak mandi ni...hehe


Kenapa yer perut asyik kembung jer...nak makan pun tak de selera..dari semalam lg ni perut tak selesa..


12 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

akak nak p terjah le laman tu jap..

NoEn said...

@umialya
terjah kak
jangan tak terjah ;)

Nur farahiza said...

wahh boleh belikan untuk anak buah nie

IntaNBerliaN said...

wah mcm best je.. nk g terjah gak lah.. :-)

nur said...

amboi, bukan main excited lagi Alya... harga buku tu agak pricey sikit, tapi Insya Allah berbaloi utk early education utk anak2 kita...

Semoga mama selalu dimurahkan rezeki :)

NoEn said...

@Nur farahiza
sila beli..jgn xbeli
hehe

NoEn said...

@IntaNBerliaN
cepat terjah

NoEn said...

@nur
TQ kak
insyaAllah..amin
sy pun seronok tgk bila alya enjoy guna tag junior ni

syiela said...

nak terjah juga la... mmg amat berguna untuk anak2kan

NoEn said...

@syiela
terjah!!!
boleh belikan untuk kembar ;)

MaDihAh said...

alya ad bebear bru dh 2...

NoEn said...

@MaDihAh
bebear ni xdikira ok!!!