Sunday, October 21, 2012

The Red Warriors Terbaik!!!

Tahniah diucapkan kepada pasukan Kelantan sebab menang piala malaysia kali ini...korang memang terbaik la TRW..

saya tak reti nak cerita panjang pasal bola semalam sebab saya tak tengok pun...tapi baba alya beria tengok bola malam tadi..terjerit2 sorang2 kat luar tu..geram pun ade..kalau bukan disebabkan badan tak sihat confirm saya join dia jugak...entah la rasa macam aura TRW lain macam lak kali ni...macam semangat berkobar2 gitu..saya tak pernah follow pun pasal bola ni..hihi..so xreti nk komen or ulas lebih2 pasal bola ni

walaupun saya tak tengok bola, saya tetap penyokong setia TRW.. (^_^)//


Jeles weh nga ore hok kijo kat klate..hari ni cuti..sero nk kelik kijo klate la plok..hihi