Saturday, November 17, 2012

Alya & Baby Hana

Hari khamis lepas baba alya bawa kami melawat baby hana, anak officemate baba kat marang...mula2 alya tengok baby dia xmau dekat pun...suruh kiss baby dia jual mahal..huhu..then bila mama amik baby, sibuk pula dia nak pegang baby juga...

nak riba baby ^_^

baby nak kiss kakak alya ;)

dah malas pegang baby O_O

baby senyum kat mama ^_^
rindu this moment

dah start jealous bila mama pegang baby lama-lama o_O
di tepis2nya tangan mama

Baby Hana Izz Zara ni sangat comel...pipi dia sangat pejal..rasa cam nk cubit2, gigit2 jer..sangat behave la hana ni...orang amik tak nangis pun..siap senyum2 and gelak2 lagi...eee...geramnya...

owh rindunya nak ada baby jugak...rindu nak bau baby...rindu nak pegang baby...rindu akan rutin mengepam susu...rindu semua la...huhu


rasa2 alya dah boleh jadi kakak tak? hehe


18 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

boleh, boleh sgt2, kan Alya?

nur said...

dah lulus jadi kakak tu...
Insya Allah, akak doakan mama cepat2 dapat baby :)

C'Jai said...

heheee..ada tokoh seorang kakak..:)

Nor Salmi said...

Dah besarpun alya. Dah boleh tolong mama jaga baby. Insyaallah moga cepat dapat baby.

NoEn said...

@umialya
hehe...

NoEn said...

@nur
insyaAllah...amin ^_^

NoEn said...

@C'Jai
ye ke..cam xde tokoh jer

NoEn said...

@Nor Salmi
hehe...sekejap je tu pegang baby..pastu dah xmo pegang...camne nk jaga adik nnti...hehe

Karukord Jagau's said...

kena tambah lgi tu..... :)

NoEn said...

@Karukord Jagau's
hehe...in syaa Allah

IntaNBerliaN said...

In shaa ALLAH... nanti ada rezeki noen dpt baby :-)

Ratu Hatiku said...

hehe...jealous eh nnt bila da ada adik sendiri mesti x jealous ^_^

NoEn said...

@IntaNBerliaN
amin

NoEn said...

@Ratu Hatiku
xtau la...kene tunggu ad adik dulu la br tahu jeles ke tak..hhee

PinkUmmi said...

comel la baby tuh

MamaDaniel said...

by the time kakak alya dapat adik.. kakak dah boleh tolong mama jaga adik dah.. hehehe...

NoEn said...

@PinkUmmi
yes..sangat comel

NoEn said...

@MamaDaniel
In Shaa Allah...amin