Monday, November 5, 2012

Family Day BPKS JKR Cawangan Arkitek

Alhamdulillah malam tadi kami sekeluarga selamat kembali ke rumah dari KL...sekali lagi pergi KL gara2 nak join Family Day office en.Wan...semangat kan...hari khamis baba alya amik kat sini, awal pagi jumaat gerak ke KL sebab baba alya kene kerja hari jumaat, hari ahad balik sini balik sebab isnin mama alya pulak kerja...huhu


Family day office en.Wan diadakan di Desa Water Park..sesat jugak la sebab tersalah masuk jalan...paham2 aje lah kan jalan KL ni mcm mana, tersalah sikit, jauh benar nak kene u-turn...huhu...tentative start pukul 9.30am, tapi kami sampai jam 10 am...tapi ok la sebab xstart pun lagi programnya..masing2 baru nak masuk kat dlm water park tu ;)

masuk2 aje kat dalam tu si kecik ni dah x sabar nak main air...excited sangat2...belum pape mama terpaksa turun jugak tuk temankan alya ;)

pam pelampung dulu...

Syok dapat mandi kolam ;)

Baba alya's officemates

sukaneka untuk kanak-kanak
mama tukang iring alya main >_<

Sukaneka untuk orang dewasa
2 lagi games mama xsempat nak amik gambar
Team baba menang untuk kesemua games ^_^

mandi lagi...

gambar kat tempat lain xsnap sebab both of us dah basah kuyup...lama alya main air dari pagi sampai petang..naik kejap tuk makan then dia turun lagi...ikut kan dia mmg dia nk main lg, tapi sebab hari pun dh hujan sebelah petang, dia pun dah biru dah bibir sebab sejuk, pujuk jugak dia naik mandi dan tukar baju...huhu...masuk kete terus tidur sebab penat sangat

\\(^o^)//


mama alya dah start selsema hari ni, harap2 alya sihat dan baik2 aje 


20 ::ThoughT(s):: :

Nur farahiza said...

lame kak saya ta pergi fmly day nie , tapi sgt best kan ,waaaa bawakla saya sekali nanti , :D

umialya said...

bestnya main air

NoEn said...

@Nur farahiza
hahaha...sure boleh ;)

NoEn said...

@umialya
yup..best sangat sampai rasa nk demam

Ayu@Sweetlilcraft said...

budak2 dpt main air sukalah dia :)

Tihara said...

as salam

seronoknya jugak ey family day kat sini :)

ieda said...

bestnyaa main air ..
bilelahh akak dpt merasa ke sini
ramai cakap best ! ;)

nur said...

best nyer main air....

Anak2 pun dah mula rindu nak main kat pool.. selalu tanya saya, bila kita boleh main kolam? Hehehe, sekali jer bwk anak2 mandi kolam kat UK, lepas tu tak rasa nak bawa dah -sbb ramai org seksi, kesian abah kena jaga mata :p

Semoga selsema Alya tak melarat

Mila@Rimbun said...

bestnyerrr... happy benor alya jumpa air yerrr

Fazlia 'n' Family said...

Hahahaha
belum sempat kita mulakan aktiviti anak2 dah main air dulu...

NoEn said...

@Ayu@Sweetlilcraft
yup...sangat suka

NoEn said...

@Tihara
boleh la...hari tu byk group yg buat family day kat sini

NoEn said...

@ieda
ala kak..kat gambang water park pun ok pe kak..dekat pun dekat kan

NoEn said...

@nur
hoho
kesian kat abah tak leh enjoy ya

alya sihat
mama dia yg selsema lg ni (",)

NoEn said...

@Mila@Rimbun
sangat happy kak
main air dr pagi sampai ke petang
huhu

NoEn said...

@Fazlia 'n' Family
haha
xsabar2 kan

Kesuma Angsana said...

seronoknyer

IntaNBerliaN said...

seronoknya family day buat kat tempat camgini...

nuyui a.k.a miss YUI said...

beshnya aktviti..syiokkkk2..

QasehnyaRania said...

layan.family day kalau ada ank kecik mmg syok melayan kerenah dorang.

saya kalau family ada yg join..ada tak join..

tp kalau dinner laju je sbb tak boleh bawa anak..