Saturday, November 17, 2012

Last Minute Sewing Projects

Salam semua...selamat tahun baru..ok ini adalah cerita 2 hari lepas...hehe..since baba alya ada kat rumah lama kan minggu ni, so dia ajak pergi ziarah baby officemate dia kat Marang, Terengganu...emmm jauh juga perjalanan nya dr rumah kami...almost 2hours jugak la kn dari rumah kami ni..

mula2 baba alya cakap nak pergi sana on Friday, which means semalam la kan...sekali dia cakap pergi hari Khamis pulak dah..katanya on Friday tu boleh la rehat2 kat rumah since sabtu mama kerja kan..what ever la baba, mama ikut je ^_^

maka malam tu mama bertungkus lumus la menyiapkan present untuk si kecil baby Hana Izz Zara...sedap nama tu kan...alhamdulillah berjaya siapkan simple peasant dress malam khamis hari tu...


dan unplanned project...tetiba jer mama teringin nak pakai skirt masa g lawat baby Hana...maka terhasil la polkadot half-circle skirt untuk mama alya...muehehehe


dan inilah modelnya di tepi pantai...awww malu ai >_<



suka unplanned project sebab sure akan siap cepat...hehe


16 ::ThoughT(s):: :

Ummu Muhammad said...

OH jelesssssnyeeee..dan dan je terus siap skirt die..santekk polak tuh..buatkanlah ank dare alya tu skali..somelll

aTieYusof Family said...

pandai nya Mama Alya...cantik dress tu.. skirt pun lawa..polkadot lg..hehe:)

adyna said...

Cantik2 ;)

ieda said...

wahhhhhhh cantik !
pandai menjahit !

nur said...

cantiknya nyer skirt tu... suka suka :)

NoEn said...

@Ummu Muhammad
hehe...untuk sidara tu tunggu la dulu ;p

NoEn said...

@aTieYusof Family
TQ...

NoEn said...

@adyna
TQ..hehe

NoEn said...

@ieda
hehe..biasa2 je kak

NoEn said...

@nur
hehe..tq kak

IntaNBerliaN said...

jelest betoi sy dgn noen ni... pandai sungguh!! semua cantik2 lak tu

Mieya Atiera said...

Cantiknyaa..

NoEn said...

@IntaNBerliaN
hehe...biasa2 aje
TQ

NoEn said...

@Mieya Atiera
TQ dear

QasehnyaRania said...

jeles tau..
jimat duit beli kain buat sendiri..
done milkadeal 4 alya ;D

QasehnyaRania said...

jeles tau..
jimat duit beli kain buat sendiri..
done milkadeal 4 alya ;D