Monday, November 5, 2012

SPM Candidates, Good Luck (^o^)

Petang semalam dapat message from my niece, Sarah
" Salam, kepada semua my aunt n my uncle, doakan kejayaan sarah yang akan menduduki SPM esok, n sarah ingin mohon maaf jika ada salah n silap..."

rupa2nya hari ni dah start exam SPM la...ingatkan lambat lagi...kalau tak dapat sms dari sarah, sure xtahu pun hari ni dah start SPM...hoho...mentang2 dah lepas sekolah terus xamik tahu pasal bende semua ni kan ;-P

To sarah, all the best dear, buat yang terbaik untuk keluarga dan paling penting untuk diri sendiri sayang...do focus and jangan panic ok kalau dapat soalan susah...just be calm dan buat yang sehabis kita mampu...kami semua (your grandparents, aunties and uncles and ur abang) always pray for your success)

Pic: Google

dan juga kepada semua calon2 SPM 2012...Good Luck and All the Best (>_<)


**sarah adalah anak bongsu my late eldest sister...she and her brothers stay with us since my sister passed away almost 11years ago..Al-Fatihah untuk arwah K.Yah...really miss her


Saya SPM Candidate tahun 2001



7 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

doakn yg terbaik utk semua ye !

Nur farahiza said...

good luck semua

syiela said...

doakan yg terbaik buat semuanya calon

** akak calon tahun 98

IntaNBerliaN said...

eh, noen thn 2001 ke.. kiranya sy lg tua la ye.. hahhahahha

sy thn 2000

NoEn said...

@IntaNBerliaN
XLA...KITA SEBAYA...HEHE
SY DULU SEKOLAH AGAMA
ADE KELAS PERALIHAN SETAHUN SEBELUM MASUK TINGKATAN 1

QasehnyaRania said...

saya 200..

hihi..cer teka :)

IntaNBerliaN said...

ooo yeke... kira kita sebaya la... :-)