Monday, December 24, 2012

Another Books

Thank you Huda coz jadikan aku pemilik baru untuk buku-buku itu...hehe..baru jer amik kat post office semalam..xsempat baca lagi, sempat belek jer...


Buku membina anak-anak cemerlang tu Huda let go sebab dia beli baru yang english version punya...yang satu lagi tu huda sengaja beli lebih kat BBW...satu lagi buku dari huda is on the way...esok lusa sampai la..TQ Huda, jasa ko aku kenang sampai bila2...kiki...sorry susah kan ko ;p


Saya bukan ulat buku...bila agaknya saya akan jadi ulat buku???hmmm


12 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

bukan ulat buku atau tidak kak masalahnya...masa tu kak masalah... ye lah... biler dah berumahtangga banyak tanggungjawab lagi kan kak?

aTieYusof Family said...

Mama Alya...mcm best buku anak2 cemerlang tu... nak cari jugak lah.. agak2 ada jual on9 tak?? :)

nurbijen said...

sama hobi macam saya... suka beli buku, tapi susah betul nak habiskan baca buku... biasanya buku2 yang ada dijadikan rujukan bila masa perlu jer... maklumlah, byk lagi benda yang kena belajar utk jadi ibu yg baik :)

Nor Salmi said...

Akakpun suka membaca tapi kalau dah beranak pinak kena pandai2 curi masa utk membaca. Ada buka yg dah bertahun beli tak khatam2

adyna said...

Saya memang suka baca buku..tapi bila masa tak de, tak terbaca pun ;

CeqGu said...

errr kalau rasa pasni nak pass ke ceqgu anis pun ok gak hehehe. kecil tapak tangan,nyiru kutadahkan -_^

CikZaniff said...

membaca amalam harian kan akak..ilmu perlu dicari..:)

Mimie said...

insyaALLAH..lame2 jd ulat buku jugak

Ummu Muhammad said...

saye rama2 yg berasal dr ulat...haha tetibe

QasehnyaRania said...

saya suka membaca..
akak ditag..jom selesaikan ..
semoga ciksu daat kenal akak dengan rapat lagi..
meh tgk sini

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

terima kasih

syiela said...

tertarik dgn buku membina anak2 cemerlang.. nak mengusha gak lepas ni :)

mama aryan said...

bagus buku2 ni..