Saturday, December 22, 2012

BBW Hunting

Yeay...am happy when baba alya balik rumah with the books for his lovely daughter and wife...even not being able to go there, but i am happy for the books from BBW are at my home now (atleast la kan)...hehe...tapi sure la xsemeriah and tak sebanyak collection ko Huda... ^_^

most of them are for little princess la...untuk sape lagi kan

activity books for alya

Hard Cover story books

another hard cover books ;)

Sticker books
yes!! dah tak jeles dengan ummu muhammad...hehe

another story books ^_^

I wish i could spend a little time each day to read a book for alya and do some activities with her...what to do kan, masa sangat terhad..on weekend jer ada masa lebih sket

ok come to the best part that makes me soooo happy is, baba alya bought me these books...

cherished quilts i love most *_*
yang 2 lagi tu suka juga

paling best cherished quilts sediakan pattern untuk semua projects...buku ni siap ada tips segala bagai...owh tiba2 like i am in love with quilt ;p

pattern includes 

antara projects yang ada dalam buku tu...hihi...
tgk quilt cutie pie tu tetiba rasa nak ada baby lagi ;p

Average price untuk buku alya RM3 each...dan untuk buku saya RM12...yes quilt book tu RM 12 jer...suka sangat :D


mama fikir alya perlukan rak/cabinet untuk simpan buku2 dia tu ;)


15 ::ThoughT(s):: :

CikZaniff said...

best la kn dpt benda yg kita suka..:)

aTieYusof Family said...

Best dapat buku..Alya mesti suka kan..
Pa'e pun sama..dah byk koleksi buku2 dia... ajar dr kecil bersahabat dgn buku...)

miz ruha said...

best alya dapat buku... buku yang sangat menarik...

ieda said...

bestnya ... banyak tuuu alya dpt buku tuuu ;)

etuza said...

very nice infor..tq visit my blog..welcome back

Nor Salmi said...

Bestnya dapat hadiah buku tu. manfaat nya sepanjang masa.

ziraziz said...

banyaknya buku alya,,jeles auntie.. :P

#bangsa membaca bangsa berjaya :)

Tihara said...

bestnya, rasa nak jadi kecik balik..hehe :)

NoEn said...

@CikZaniff
sure la..ekeke

NoEn said...

@aTieYusof Family
mmg nk train dr kecik
mudah2an bila dh besar suka membaca

NoEn said...

@ziraziz
amin..mudah2an

NoEn said...

@Tihara
hehe

Ummu Muhammad said...

jelesss! saye dah pokai beli bb baru n buat bilik bebudak itu...dengan itu saye kene duduk diam2..haha!

MamaDaniel said...

buku quilt tu rm12 je??????
arghhhh... jeles.... hahaha...

NoEn said...

@MamaDaniel
iye mamaD...rm12 jer
so sila la jeles...kiki