Tuesday, December 11, 2012

Big Bad Wolf Sale

pic source: BBW

Rata2 orang dok cerita pasal Big Bad Wolf sale ni...huhu...teringinnya nak pergi sana...nak beli macam2 buku (baca ke tak kita kira lain ye..hehe)..

saya teringin nak buku ni...natural remedy untuk seisi rumah..sebolehnya saya tak mau depends on drugs too much especially for my kid(s)

pic source: Blog Farah Rahim

buku ni pun macam best..tapi menurut k.farah, tinggal 1 jer buku ni..sure dah abes kan...

pic source: Blog Farah Rahim

Huda, ko xmo pegi lagi tuk 2nd round ke?hehe..kalo mau pergi lagi bagitau aku ok..
to Baba Alya, ajak la Mr. Abu Yoo pergi Big Bad Wolf sale ni..kat mines convention center...beli buku kat atas ni and buku2 untuk alya sekali tau  


Dah lama tak pergi pesta buku


20 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

mgkn ada spare kot..

Ummu Muhammad said...

noen ktne ni?

NoEn said...

@Ummu Muhammad
kat mines convention center, selangor...pergi la..xjauh mana kluang ngan selangor tu...hihi

Mimie said...

dah lme xbeli buku

RedRose said...

nutritional healing tu nampak best sgt!! I think it's a must-have book utk mothers yg mementingkan kesihatan menyeluruh. drug is definitely not very good in long-term usage kan.

Ummu Muhammad said...

noen mesin juki 2nd hand harge 1100 ok ke?

NoEn said...

@Ummu Muhammad
ok kot..tgk condition la..bape lama dia guna?
kalo yang baru around RM1500

NoEn said...

@umialya
harap2 la kan kak

NoEn said...

@RedRose
aah...baguskan buku ni...

Ummu Muhammad said...

tambah sket je kan..noen bagi link pasal mesin noen dulu tuh

NoEn said...

@Ummu Muhammad
aah sket jer tambah
klo ad budget beli baru la...lg best..kiki

link hr tu
http://wanznoen.blogspot.com/2012/07/new-member-in-room.html

Jaa said...

erm tula, saya nk pergi jugak tp hubby sibuk... huhu

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kalau dekat ni dah bwk adik2 g pesta buku ni,hehe dieorg lau bab2 buku ni pantang

Bui Junaidi said...

DAH LAMA X MEMBACA..ASYIK BERBLOG JER..HIHI

ieda said...

bawa anak2 ke tempat macam nie best juga , anak2 akk suke kalau ke tempat jual buku nie .. ralit mereka .. sampai x nak balik ;)

IntaNBerliaN said...

jauh sgt.. xlh nak g

aTieYusof Family said...

Best nya Mama Alya..
atie pun suka pegi pesta buku..
dok tanam kan minat kt hero sorang tu ttg buku...:)

Suzie said...

Noen ..akak dah pergi ...tangkap buku resepi ...hehehe

mama aryan said...

akak pun tak pegi2 lagi

adyna said...

hehehe btl tue..beli buku banyak2 baca nyer bila nak abis ntah.. tapi best g pesta buku nie