Sunday, December 23, 2012

Clutch Baru... ^_^

Alhamdulillah...masa kat office semalam, hubby call cakap ada barang sampai...mula2 ingatkan training pants alya yang ku order dg GFH, tapi hubby cakap dari pos laju (GFH pakai kangaroo)...aish ape eh sbb seingat saya xde order ape2 minggu lepas selain drpd training pants alya tu...hmmm

sampai jer rumah terus buka bungkusan...hehe..tersenyum lebar la saya :D...lupa hari tu sy menang GA dari Sweetlilcraft Collection kat FB...alhamdulillah...suka2 siap dapat free gift tu...i like ^_^

Jennifer Clutch

terus terang saya sangat la jarang join GA sepanjang saya dalam dunia blog ni...dengan erti kata lain saya malas...bukan malas ape, malas nak buat entry...tapi kalau GA yang hanya share & comment, saya rajin nak join...kiki...dah la orang nak bagi free, nak buat kerja sikit pun malas...ape la kan..huhu..

tapi alhamdulillah dalam malas2 saya tu masih ada rezeki untuk saya kan...kiki...antaranya GA dari D'amani cotton therapy, saya dapat panel untuk buat apron...dh lebih setahun kot panel tu terperap...xde masa nk jahit...hihi...another excuse ;p

this cute clutch was from GA Naydee and d'amani cotton therapy...masa tu diorang buat collaboration...fabric from d'amani, liza yang jahit :)

a cute clutch

and the last one wallet from color me pretty...sudah 2X raya saya guna wallet ni untuk isi duit raya...kira semua angpau raya saya letak dalam wallet ni sebab wallet ni besar...saya suka :D

a roomy wallet :)

alhamdulillah walau hanya banyak ini yang saya dapat hasil saya join GA, ternyata masih ada rezeki untuk saya walaupun saya tak serajin orang lain yang rajin buat entry segala...alhamdulillah :D


Bila pulak tuan badan nak buat GA? huhu


22 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

tunggu2 jugak akak nak wat GA...nanty boleh join... jangan lupa jemput taw...

tapi, clutch2 yang akak tunjuk tu semua cantikkk...suka tengok... ^_^

umialya said...

Alhamdulillah rezeki

\\ Izzah // said...

TAHNIAH :) TAG http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/contest-time-contest-nak-skirt-dari.html

Tihara said...

tahniah yer, cantik sangat :)

aTieYusof Family said...

Tahniah ya Mama Alya..
cantik... suka tgk..:)

Suzie said...

dah lama x join ....x tau nape malas kot

Ummi Iman said...

Tahniah. Murah rezeki n sweet pula tu hadiahnya. Skrg tak sempat nak join GA :( masa cemburu ;)

nurbijen said...

dulu akak rajin juga join GA, tapi skrang sgt dah lama tak join... sgt seronok bila dapat hadiah hasil GA, kan?

adyna said...

akak dh jarang join GA.. cantik btl clutch2 tue..tahniah :)

miz ruha said...

tahniah... cantik... ^_^

NoEn said...

@Farah Waheda Wahid
hehe...sooner or later in shaa Allah

ziraziz said...

Alhamdulillah, mmg murah rezki NoEn.

MMg syok dpt hadiah kan..xksh la kck, bsr, mhl, murah, yg pnting dpt jd ant yg bertuah. :)

NoEn said...

@nurbijen
sy join mana yg sy bekenan je kak
pastu yg xletak syarat banyak2
kiki

Ratu Hatiku said...

Tahniah...Alhamdulillah rezeki kan.. Cantik plak tu clutch tu :D

yana aina said...

cantik ! tahniah kak ^^

Jom semak --> http://www.nazlyizan.my/2012/12/senarai-bloglist-jom-bw.html

ieda said...

cantik2 dikk
dalam malas2 tuu berbaloi sbb menang kan ;)

CikZaniff said...

untung akak..comel je benda tu

Mimie said...

tahniah..cntik

QasehnyaRania said...

wah.cantik2 semuanya

maaf lama tak singgah ciksu bercuti.
akak sehat?

Ummu Muhammad said...

geng menjahit puan mama alya la ni?

CeqGu said...

cantiknyaaaaaa.nak satu hehehe

mama aryan said...

cantik2 semuanya..