Sunday, December 2, 2012

Yummy Cupcakes (^_^)

Jumaat lepas sempat siapkan alya baju baru...baik pula dia sebab tak kacau mama menjahit...kalau tak, memang mama xleh menjahit kalau dia tak tidur...even tak kacau mama, tapi mama biarkan aje alya 'mengemas' bilik jahit tu...huhu...setiap kali dia nak kacau mama, mama akan cakap, alya nak baju cantik tak? kalau nak baju cantik, alya jangan kacau mama ok..dan dia dengan baik nya tak kacau mama sebab nak baju cantik..hihi

ni la dia baju baru alya ^_^


mama jahitkan alya baju ni sebab dia yang minta nak pakai baju kek ;)...ni gara2 lepas dia tengok mama jahit BAJU KEK last week..bila dia tengok baju tu terus cakap ni alya punya...nasib baik dapat pujuk & bgtau dia yang baju tu adik punya...hehe

tada...model in action ^_^
siap je baju ni terus pakai...nasib baik mama dah prewash awal2 kain ni ;)


ehem...sesi show off lagi sekali...sekarang mamalya boutique dah ada size label...walaupun untuk anak sendiri, ku tetap letak segala lebel yang ada...hehe...terasa macam beli kat butik exclusive gitu...haha..nanti bila alya dah tak muat, baju ni, senang la sket nak simpan/kasi kat orang ikut umur...kan..kan...

the labels

ok see ya (^_^)/~~

Tengah busy prepare slide presentation untuk present depan BOD on this wednesday...esok dh kene submit slide...sorry tak dapat blogwalking lagi...once semua dah settle, kami datang ziarah rumah sahabat2 semua ok *_^ 


17 ::ThoughT(s):: :

umialya said...

akak ingatkan cupcake betul tadi

\\ Izzah // said...

Wahh , comel sungguh 'cupcake' tuu ;D

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

akak...sangat cantik...untung Alya dapat mama yang pandai menjahit... banyak duit leh jimat kat situ... x yah gi kedai beli baju...mama boleh jahitkan... ^_^

mama_saly said...

hihii surprise..ingatkn cupcake betul td..rupana 'sepasang baju'.. hehe.. memang comel bju tu, sweet jew..owh..bestnya pndai mnjahit..:)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah cantiknye,,=) comel

syiela said...

untungnya Alya dapat pakai baju yg mama jahit sendiri..

ieda said...

ala comel baju alya !
rajin adik menjahit .. cantik lak tuu

cayuk2 akan berjaya dgn presentation tuu nanti ..kena yakin dik ! ;)

aTieYusof Family said...

Comel nya baju Alya tu..
msti cute klu dipakai..
good luck for your presentation ya Mama Alya..:)

adyna said...

heheh tertipu gak tadi..rupanya baju cupcake :)

Fazlia 'n' Family said...

Alya pakai baju ni nampak tinggi la.... Comel sangat...
Bila nak datang kat tempat keje aunty, leh tengok katun sama-sama hehehe

Nur farahiza said...

lawa la baju dye , da anak dara da alya nie , hehhehe

Fatin Jieha said...

Fatin baru blogwalking. Hihi datang dari Segmen : Follower Bawah 400. Fatin datang follow sini :D

Ummu Muhammad said...

aiii rase mcm da komen cupcake salya nih..mama simpan keee

mama aryan said...

cantik..pandai menjahit ye..

QasehnyaRania said...

cantik la..
bertuah alya ;D
akak ada amik kelas atau sendiri blaja dn mak ke?

NoEn said...

@Ummu Muhammad
mane ade simpan...hihi

NoEn said...

@QasehnyaRania
alhamdulillah...belajar ngan mak, internet, buku, tanya kawan2 etc...xpernah attend formal class..sebab tu le sy xpandai jahit baju yg pesen2 tu..kiki