Sunday, January 27, 2013

Alya & Her New Skirt

X mo cakap banyak, layan je la gambar ye...lebar je senyuman si kecik ni bila mama cakap mama jahitkan alya skirt baru...

mama: alya, tengok la mama jahit skirt untuk alya
alya: waaa....cantiknya mama...nak pakai ^_^
mama: senyum sampai telinga bila mendengar si anak memuji :D







dah pandai cakap mama xsayang dia kalau mama marah dia...huhu



20 ::ThoughT(s):: :

Mieya Atiera said...

comelnya Alya

mama_saly said...

owh noen pandai jahit skirt ya, mmg cantik..sesuai dgn alya comel2.. untungkn kalu kt pandai jahit sndiri..tp sy kalu bab jahit2 mmg x pandai..hihii

Farah Waheda Wahid said...

comelnya alya... dan comel juga skirt tu... erks...mama alya boleh jahitkan baju aunty x kalau aunty hantar kain dan juga baju contoh...ekekeke...

QasehnyaRania said...

he..eh..comelnya alya ni.bertambah comel bila hasil mama pulak kan :D

umi alya said...

cantiknya

Ummu Muhammad said...

bijaklah alya..pandai dah ekspresi emosi dgn perkataan :)

sekali lagi mmg jeles dgn skirt alya tu..tgklah mama tu, nanti mkcik ade bb gurl..siap makcik skirtkan hehhe

p/s: noen sume tu ade kat cosway..gare2 nk cri deoderon mcm u tu, ade kakak kt sekolah tu member..gune id die beli sume tu..yg blok tu bulan lepas..bulan ni lain lagi tapi die bagi je blok tu offer walaupun bulan lain da..sekrang jadi addict dgn educational game cosway sbb kualiti die ok lagi dr kt kedai 2 hingget hehe

nea lopah said...

Comel nye..

Ummi Iman said...

Dah keletah berkata2. Cepat juga tu.. Iman setakat 2 patah perkataan je baru ;)

Zefa NorAsmara said...

Manisnya Alya dgn skirt baru.. hasil tangan mama sendiri pula tu.. cantik.. :-)

NoEn said...

@Farah Waheda Wahid
aunty farah, mama busy...haha

NoEn said...

@Ummi Iman
sangat banyak cakap sampai mama dia xlarat nak melayannya...haha

NoEn said...

@Ummu Muhammad
haha...nnti next year mokcik dapatkan baby girl pulak k ;p

Kuazue Mohd said...

as salam..
tq sbb sudi memeriahkan suasana...

good luck

CeqGu said...

Jelesnya la tgk org pandai menjahit ni.cikgu surrender la bab jahit mjahit...cukup susah hati kalau kna ajar budak mjahit

aTieYusof Family said...

Comel Alya pakai skirt baru..
cute! :)

nurbijen said...

mmg comey sgt.... kena skirt dgn modelnya... geram!

nuyui a.k.a miss YUI said...

olo comel2..

Kesuma Angsana said...

wah2 cantiknyer

Mimi Azirah said...

comel je alya dgn skirt baru

MamaDaniel said...

syoknya bila dengar anak puji mama dia jahit cantik... :) makin rajin la mama jahit untuk alya nanti... :)