Sunday, January 20, 2013

Alya & Sunglasses

Feeling retis gitu bila pakai sunglasses ni...hmmm belajar dr mana entah..mama dia ni bukannya peminat sunglasses pun...ad le skali 2 pakai depan dia...yang xboleh blah sangat tu siap letak kat atas kepala tu...macam retis selalu buat tu..huhu...hari ni pergi school pakai spec...tergelak cikgu dia bila tengok alya pakai spec beso gedabak tu.... ^_^




gelagat nya mencuit hati...sungguh menghiburkan...ketahuilah sayang ku kau la penyeri hidup mama & baba


19 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

comel..

fifie said...

Kids are great imitator. Dah alya selalu tengok retis pakai macam tu, dia pun teringin lah sis. Huhu. Mungkin nampak cantik kot bagi dia.

Mieya Atiera said...

comelnya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi kemain dia..hihi.

Zee Suhaini said...

ala tomey-tomey alya..

Mila@Rimbun said...

comelnyer dia..

akak pernah terbaca, kita ni patut pakai sunglasses kalau panas terik tuh sebab cahaya matahari yg terlalu kuat menyebabkan mata cepat tua. In average mata org asia ni lebih cepat tua berbanding bahagian eropah sana.. tapi x ingat detaillah..

Mimi Azirah said...

bajet retis nih

Kesuma Angsana said...

he he he suka2

suhaina laui. said...

mcm era fazira dh :)

Zira Aziz said...

macam mata belalang..artis pn klh gini.. hehe

Cikgu Ma said...

somel la retis kecik ni..hehehhe

nurbijen said...

retis alya... cantik and looks so gojes!

Suzie said...

Akak mmg pakai sunglasess .Lepas tu x boleh pakai yang rm10 kena beli kat kedai cermin mata sebab pening.Skrg guna cermin yg gelap sebab hari tu 2 minggu pening kepala pergi check mata ok so dia suggest pakai cermin yang gelap so x la cahaya masuk banyak sangat

Ummu Muhammad said...

lu u too alya! aha! ..eh tembikai kat baju alya teringat mase kecik daku ade kasut mcm tu..comel kasut kain..

Nur farahiza said...

comel laa dye , geramnye

Wak Gelas™ said...

chomeyy da tuu..,ehHHe

CeqGu said...

mak aiii bosarnya spek dia hehehe

Farah Waheda Wahid said...

x lama lagi...semua barang mama kena share ngan alya... ^_^

Zefa NorAsmara said...

Waaa.. glemer habis alya. Kiut miut betul dia. Sunglesses ni wajib utk aunty kalau keluar rumah tau alya, sbb aunty silau.. :-)