Monday, January 28, 2013

Cerita Lucu

sebenarnya cerita ni happened yesterday...mampu buat ku tersengih sepanjang hari jer...ala...dah basi la cite ni..tp xpe la..nk jugak update kat blog...

Status facebook semalam

mama alya dah ting tong...haha...sape yg pernah alami situasi ini?? kalau ada sure masa tu tengah ting tong mcm saya...kiki


En.kancil kene masuk spital lagi...huhu...esok kot baru dapat balik rumah...alya pun dh sibuk tanya mana kete ayya???


19 ::ThoughT(s):: :

CeqGu said...

Hihi sabo jerla

umi alya said...

pernah.. tp lagi teruk sbb tinggi sebelah, sib baik teman2 tak perasan, pas punch card balik kejap tukar kasut..

Zira Aziz said...

pakai kasut lain sebelah tak pnh..tp tnggal kasut kat petrol pump ms isi minyak pnh la ha3..

Bui Junaidi said...

X PERNAH LAGI BLAKU PADA BUI..HIHI

Farah Waheda Wahid said...

ni kes nak cepat ker aper ni mama alya?

ha... en kancil masuk spital lagi? kena beli baru tu... dah tuntut diganti tu... ^_^

nurbijen said...

Ekekeke, sah2 tgh ting tong... byk sgt fikir dalam kepala tu... pening kan bila kete rosak, harapnya esok dah siap baiki :)

Izyan Liyana said...

nice one kak noen..huhu sy penah je terasa nk try wat gtuh tp pk 2x tak jadi plak..kalau la bule tak terperasan supo kak noen tuh bes jugoks~

Suzie said...

Hehehehe rindu kat kancil ke ...kawan akak pernah kena pagi nak naik office sibuk dia bercerita dia pakai kasut satu hitam satu maroon ,bila keluar lunch kat mid valley dia pakai macam tu lagi ...hheheheh mmg kena gelak lah kan

NoEn said...

@umi alya
perasan tu pun sebab tinggi sebelah la kak..tp xketara sangat...huhu

NoEn said...

@Zira Aziz
amboi cikgu, nape p tinggal kasut kat petrol station tu

NoEn said...

@Izyan Liyana
haha...sengaja nk pakai lain2? buang tebiat ke hape? haha

NoEn said...

@Suzie
haha..sampai pergi midvalley kak? biar betul...mmg selamba gile ah ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh g mcm ni..hihi

aTieYusof Family said...

hehe.. lawak nya Mama Alya..biasa lah kdg2 boleh terlupa nk tgk kasut/sandal yg kita guna.. tup2 lain sebelah..hihi..

Kesuma Angsana said...

he he senyum sambil baca

Intan Akma said...

hehe..kalau saya mau nak nanges tuh..huhu

Mimi Azirah said...

alahai sbr jela...

IntaNBerliaN said...

hehhe.. saya pernah jadi camni tau... hahahha

mama aryan said...

hehe..sabor je la ye