Thursday, January 31, 2013

Giveaway daripada mamAlya Boutique

**STICKY POST**

Jemput teman2 memeriahkan GA drpd mamalya boutique fan page


a simple GA khas untuk fans mamalya boutique...hadiahnya pun simple jugak le..a nursing cover + zippers pencil case...saya suka galakkan orang BF baby...in shaa Allah dengan adanya nursing cover, xde lagi masalah untuk mommy nursing in public..terutamanya 1st timer mommy la...tp sy belasah NIP tanpa pakai nursing cover pun...kiki

How to participate? just go to mamalya boutique fan page, like and share the picture...GA end on 31st Jan 2013


Good luck & Thank you


26 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

akak tak sesuai daa sbb alya nyusupn malam2 jer..

CeqGu said...

Menarik ni!

fifie said...

Fie tak dapat join lah since fie tak ada baby lagi. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk besh ni..

Zee Suhaini said...

bagus untuk ibu-ibu...mesti try ni..

Ratu Hatiku said...

ank2 da bsr.. hehehe

Mimi Azirah said...

sesuai utk ibu2 yg menyusukan anak

Kesuma Angsana said...

cantik2lah

**MrS HaZiRaH** said...

best2!!nak join lah...heee...

Iwan said...

wah!! menarik!! nak join gak.. lelaki boleh join gak ker?

NoEn said...

@Iwan
boleh...ape salahnya...nnti boleh bg kat wife kn

Ummu Muhammad said...

hallaaaa...noen i share di blog bule ke? (buat muke kesian) kuikui...

tahniah noen! belajar byk daripa noen n co tntang jait2, label2 mcm2lah! walaupun kat alam maya tapi ilmu tu serap hehhe..

Nur farahiza said...

nak je try , tapi baby belom ade lagi kak , hgehehhee

NoEn said...

@Ummu Muhammad
kecik tapak tangan stadium bola ditadahkan...sile2...hehe

ieda immi said...

akk punnnn huhuh
dah lama tinggalkan penyusuan :(

aTieYusof Family said...

wahh..menarik..insyaAllah akan JOIN:)

kinara kinatara said...

wah..akak wat ga lah..:)

nea lopah said...

Salam...singgah sini. Mcm menarik jer ni.

mama aryan said...

salam noen..

wah menarik nih

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah comelnya..... insyallah nak join gak..

mama_saly said...

wah bestny.. kalu sbelum ni boleh join jg sbb mnyusu..tp skrg x lagi.. dh nk jd mak buyong..hihii

QasehnyaRania said...

in shaa ALLAH nak join ;D

IntaNBerliaN said...

nak join.. kot2 dapat rezeki menang nursing cover... hahah

CeqGu said...

yeayy dah join...mintak2 ler menang beg banyak zip tu hik hik hik

ummiaiman said...

Cantik dan menarik la....
Salam perkenalan drpd : suteraungu87.blogspot.com

QA's ~ mamapapa said...

alamak..dh trlepas..sob..sob..;(