Tuesday, January 8, 2013

Langsai Sudah :D

Alhamdulillah setelah sekian lama, akhirnya hutang ku nan satu itu terlangsai sudah...selagi xlangsai, selagi tu la rasa xtenang...ikut perkiraan almost 8months..wah 8bulan telah berlalu dan baru sekarang settle? hmmm too bad la mama alya!!! :(

harap mereka yang terlibat tidak berkecil hati di atas keterlewatan ini ye ;)

hadiah utama, nursing cover untuk puan noorlina...harap masih belum terlambat dan nursing cover ni boleh digunakan untuk bf si kecik tu ;) saya buatkan nursing cover yang baru tau...fresh dan panas lagi ni...hehe

abcs nursing cover


2 dress ni untuk pemenang hadiah misteri...mula2 dulu plan nak jahit bende yang simple jer, tapi since lambat sangat hadiahnya siap, saya jahitkan dress yang lebih special a.k.a susah la sket nk membuatnya...nak tebus rasa bersalah ni...huhu

polka dots untuk hanna khalis
dan satu lagi untuk nadiatul (atas pilihan masing2)


 and lagi untuk tebus rasa bersalah, saya buatkan sorang satu skirt untuk si dara masing2...semoga kehadiran skirt ini menceriakan si gadis dan mamanya sekali...amin...



Nadiatul dah msg baju tu dah selamat sampai, Hanna Khalis xmsg lg & Noorlina punya xpos lagi atas sebab2 yang tak dapat dielakkan 


Stay tune  untuk next GA...tapi xtahu bile la...keh keh


21 ::ThoughT(s):: :

CikZaniff said...

comel comel sgt eh..:)

Kesuma Angsana said...

cantiknyer ...

Cheq Kaq said...

so suwwweeettt

Zira Aziz said...

cantikla mama Alya.. :)

Ratu Hatiku said...

Cantiknya... nak jugak (^_^)

Mimie said...

tahniah kpd pemenang

Mimie said...

lupe lak nak bgtau akak...utk sebulan yg pertama sy bg free kak...bln seterusnya rm 5 jer...

Suzie said...

comel belaka

umialya said...

cantiknya

mama aryan said...

sgt comel baju2 tu

CeqGu said...

ish bestnya....ceqgu tak dak anak pompuan, kalau tak bleh order satu

SCLover said...

wan..baju2 tu sangat cantik ..:) (Y)

ieda said...

semua comel dik ! ;)

fifie said...

Wahhhh untung lah siapa yang dapat tu sis, dress baby tu suka sangat. Heeee

Ummi Iman said...

Cute ;)

NoEn said...

alhamdulillah...TQ semua

QasehnyaRania said...

cantiknya :D

Ummu Muhammad said...

alhai geramnyeee tgk!

aTieYusof Family said...

cantik nya!...:)

suhaina laui. said...

berkenann lak :)

Farah Waheda Wahid said...

kak...seriously sangat2 cantik... i adore your sewing talent... very creative... ^_^