Wednesday, January 2, 2013

Tahun ke-4 Sebagai Blogger

Wah...tak sangka ya 2013 merupakan tahun ke-4 saya bergelar blogger...hmmm slow achievement ;p...bermula pada Oct 2010, selepas melahirkan alya, itu pun alya dah nak masuk 6 bulan dah...sebelum tu mmg x tergerak langsung nak ad blog sendiri..Baba alya la ni sibuk suruh buat blog...itu pun officemate dia yang ajar buat blog...once dah ada blog, slow2 belajar sendiri...now kalau pasal blog mama lagi terer dari baba lor (O_o)

mula2 berbelog memang tak tahu ape nk tulis...then lama2 slowly belajar menulis..sejujurnya sy xpernah ada diary...itu yg mcm kekok sket nk menulis...huhu...if sapa yg mmg follow sy dr dulu, almost cerita kat blog ni berkisarkan alya...alhamdulillah minat saya dalam dunia jahitan juga dapat dikongsikan di sini...ada la sket kan idea nak menulis blog...kiki..saya memang menulis blog ikut suka hati dan mood...xpernah ada target pun...time ada cerita, saya tulis, time xde cerita / idea sy dok diam2...hehe

cerita kami setakat ini
boleh la drpd xde kan ;)

Hmmm sepanjang berkecimpung dlm dunia blog ni, macam2 ragam orang yang saya kenal...seronok juga dapat berkawan di alam maya ni, dapat share ilmu, dsbgnya...semoga penglibatan kita dalam dunia blogger ni, xsia2...in shaa Allah kalau x banyak, sikit pun xpe asalkan dapat memberi manfaat kepada orang lain...

ok demi menghargai mereka yang rajin mengomen dan follow blog saya ni, insyaAllah saya akan hadiahkan sesuatu kepada top 3 commentators untuk tempoh tahun 2012 ;) (ade ke org perasan widget top commentators wujud kat blog ni?hmmm)


so, nama yang tertera kat atas ni sila email detail kpd saya yer [one.noen@gmail.com]
dan lagi satu jangan tanya bila saya akan bagi hadiah tu ye, mungkin lambat dan mungkin cepat...yang pasti hadiah2 itu hasil dari kerastangan saya ni ;)..harap faham la ye, maklumla makcik 'busy'...hehe


semoga ukhuwah yang terbina ini akan kekal selamanya...maaf andai ada salah dan silap


18 ::ThoughT(s):: :

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

sama laa ngan moon..hampir 4 tahun jadi blogger...

salam kenal :)

Cheq Kaq said...

salam perkenalan dari cheqkaq..:)
baru je berjinak2 dengan blog..

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kak...dah 4 tahun dah rupanya...^_^

farah pulak more than that... tapi before bubblynotes tu ada blog lain... cuma blog tu dah di-hidekan dari semua orang dan ada yang dah delete...now decide nak stick jer ngan bubblynotes.. ^_^

umialya said...

tahniah..

Mimie said...

tahniah kak...dh 4 tahun...otai nih

Iwan said...

Tahniah! Marvellous!

CeqGu said...

uihhh,intan berlian ni memang beruntung. kat mana2 pun ada nama dia. beruntung ina hihi

CikZaniff said...

tahniah kak..dh 4 tahun eh..
hope terus kekal b'blog tau..:)

Mila@Rimbun said...

tetiba akak check balik dah berapa lama akak berblog.. oo blog akak tua skitlah hihi dah 5 tahun.. tahniah Noen.. moga berterusan berkongsi idea2 craft disini :)

Zira Aziz said...

sama la NoEn..sy pn menaip kat blog ikut mood n ikut suka hati.. :D
tp mmg sronok jgk ade blog ni..blh knl kwn2 baru..sy knl NoEn pn melalui blog :) ..

tahniah kpd yg bertuah tu..:)

nurbijen said...

akak pun menulis bila ada mood... kdg2 mood ada, tapi masa pula yg xde... tapi seronok kan bila boleh kenal ramai kawan2 and shared our motherhood journey :)

mama aryan said...

akak baru je 2 thn berblog,merepek apapun tau..mujur ada yg sudi baca..
moga persahabatan kita dialam maya ni berkekalan

Suzie said...

Noen hihihi x sangka Nama I kat sini. Hehehe. Silap x p jumpa kat kemaman hari tu. Nti Akak email yer.

Kesuma Angsana said...

tahniah KA x sampai setahun lagi ni huhuhu

Mieya Atiera said...

Wah, tahniah kepada smua pengomen tegar :)

QasehnyaRania said...

tahniah buat merka ;)

IntaNBerliaN said...

aik.. serius nama saya ada????

mcm xsangka sy byk komen gak sini.. hihiii.. mklumlah sy dah lama xbw.. skrg ni ms nk bw terhad.. :-)

IntaNBerliaN said...

dah hntar emel