Wednesday, January 30, 2013

Welcome Back Dear ^_^

Alhamdulillah, almost 4days si dia masuk ward..malam tadi boleh balik rumah...rindunya kami anak beranak akan si dia terutama alya...asyik tanya mana si dia...huhu...semoga lepas ni xnak sakit sakit lagi yer..kesian kat mama ngan alya kalau awak sakit...patah kaki kami di buatnya o_O



Ramai yang suruh tukar kereta baru, tapi kami sayang kat kancil ni...nak pakai 2 kereta memang tak mampula kan...hmmm


18 ::ThoughT(s):: :

Ratu Hatiku said...

hehehe....Alhamdulillah...senanglah lepas niekan...

permatabiru said...

follow sini #284
salam kenal

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah...ada rezeki tu nanti... ^_^

Yeay... dia dah balik rumah!

umi alya said...

sonoknya..

Kesuma Angsana said...

jaga baik2 terus ye

nurbijen said...

kereta pertama mmg sgt sayang... teringat lagi, nak menitik air mata masa nak jual kancil saya hari tu sebelum fly... dah 9 tahun kami bersama :(

Nor Salmi said...

Alhamdulillah. Lepas ni kenalah jaga baik2..

Diera Tekikushika said...

semoga terus sihat, cergas dan cerdas! =)

fifie said...

Ya Allah mati mati fie ingat kan anak sis, huhu.

ieda immi said...

alhamdulillah
kalau still boleh guna apa salahnya guna kan .. membazir beli baru kalau yg lama masih boleh dipakai ..
kalau macam akak nie memang sayang nak tukar kancil akak .. dah lama berjasa ;)
skrg dia tgh sakit .. huhuh tunggu masa utk masukk dlm bengkel .. tunggu fuluss lebih sikit

CeqGu said...

tetiba teringat kat gebang gundang (viva) cikgu kat kelate

aTieYusof Family said...

harap lepas ni Kancil akan sentiasa sihat..Alhamdulillah! ;)

Karukord jagau said...

kancil dh sihat...lps ni boleh jalan2 :)

Suzie said...

Akak ni pula x suka pula kereta asyik meragam ,kami dah 3x tukar kereta,masa tu ada sebiji je kereta.Pernah mati kat Jln Tun Razak Kl ,pernah mati masa g shopping ,seksa .2 Tahun lepas dah jadi 2 kereta so first car boleh la jalan jauh ,myvi tu mmg buat tut-tut la...eheheh

Mimi Azirah said...

walaupun kancil tp byk jasanye kan kak

Ummi Iman said...

Alhamdulillah. Kete pun nak MC juga ;)

Zira Aziz said...

..kancil demam la tu..manusia pn kdg2 x sht kan.. :)

QA's ~ mamapapa said...

alhmdulillah..yg pnting masih boleh guna :)