Monday, February 18, 2013

Alhamdulillah...Rezeki Lagi

Alhamdulillah tanpa disangka saya menang lagi Giveaway yang dianjurkan oleh D'amani Cotton Therapy...walaupun saya jarang sangat join GA, nampaknya masih ada rezeki untuk sy...syukur Alhamdulillah...

0.5 yard simply imagine & 1 panel of simply imagine

masih tak tahu nak buat apa dengan panel & fabric ni...nak buat quilt, kene tunggu mood berquilt tu datang, tapi entah bila la kan...sepanjang saya menjahit ni, baru 1 quilt saya buat untuk alya...ahaks...lepas tu beli panel, berangan nak buat quilt then perap panel tu tu jadi pekasam...hohoho

TQ d'amani cotton therapy sebab pilih saya as one of the winners...ini adalah kali ke2 saya menang GA yang dianjurkan oleh D'amani.


Baru je order world map panel dari D'amani...muehehe


30 ::ThoughT(s):: :

Mieya Atiera said...

Tahniah !

Mimi Azirah said...

tahniah kak

Farah Waheda Wahid said...

congrats dear...rezeki you tu... happy for you... eh by the way semalam saya lantik awak jadi personal assistant saya dalam satu GA...ekekeke...gi la check sini...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Zee Suhaini said...

tahniah kak..rezeki tu..rajinkan diri tu ber'quilt'..

Izyan Liyana said...

kak noen, tiup2kan sket tuah tu kat saya supaya sy dpt jugak merasa menang peraduan/cabutan bertuah. seumur hidup saya tak pernah lagi menang mende2 gini..huhuhu~

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH,REZEKI..^_^

mama aryan said...

alhamdulillah..tahniah

Mila@Rimbun said...

comelnyer kain ni, ini buat akak jeles ni hihihi

Apa pun, tahniah...

Ratu Hatiku said...

Tahniah..

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

tahniah...:)

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

tahniah...tumpang gembira

Ummi Iman said...

Alhamdulillah. Tahniah

Etuza Ezawarna said...

tahniah ..best tu

Confession of a Coffeeholic Momma said...

cantiknya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik..murah rezeki akk..

MamaDaniel said...

wah... rezeki...rezeki...

simpan la dulu, nanti buatlah quilt.. hihihi

ieda immi said...

tahniah dik ! ;)

Nor Salmi said...

Tahniah, murah rezeki..

aizu's life said...

Tahniah... msti sronok :)

Ummu Muhammad said...

tahniahhh!!! jelesss lagiii hahah!!

Ummu Muhammad said...

noeenn i cari ebtry pasal label tu tak jumpe..yg label sulam tu lagi ok ke noen?

NoEn said...

@Ummu Muhammad

um, kita bincnag pasal label hr tu kat sini lor

http://mamalyaboutique.blogspot.com/2011/11/official-label.html

mmg yang sulam lagi ok
kalau yang sulam tu, ai suggest sbb u nak letak kat telekung, u buat yang center fold...yg macam kita punya tu end fold..

Ummu Muhammad said...

center fold die lipat kat atas je ke? kalau buat yg mcm u punye tu die jait kelililng kan?

mmg santeklah u punye simple n sweet design

Kesuma Angsana said...

tahniah ye

NoEn said...

@Ummu Muhammad

mcm ai punya jahit keliling

kalau center fold, dia lipat kat tengah, so tulisan ada depan belakang...nanti label tu akan berada di antara 2 kain...ehehe paham ke idok ni? mcm tunggang langgang jer...pernah tengok tak orang jahit label kat tudung mcm mana? ha gitu ler lebih kurang...

Ummu Muhammad said...

ohooo pahang...maksudnye label tu dlm telekong ke luar telekong yg ok?

u nye design label tu sendirikah?

QasehnyaRania said...

tahniah rezeki kan ;D

NoEn said...

@Ummu Muhammad

depends...boleh letak belah dalam, kat luar pun boleh juga sbb ada je telekung yg ai beli label kat luar

yup, design label tu design sendiri...eh sebenarnya baba alya yg design...ehehe

Ummu Muhammad said...

tq noen layan segale pertanyaan i hehhe..muge biz terus sukses..yg maya bole butik! ;)

NoEn said...

@Ummu Muhammad
ehehe no problem...akan ku layan selagi ku mampu.... :)