Thursday, February 14, 2013

Birthday Presents

Since xde orang bagi saya hadiah birthday, maka saya beli la sendiri hadiah birthday untuk diri sendiri...hukhuk ayat sedih ni...actually on my birthday hari tu dapat message daripada bodyshop yang diorg bagi 25% off kepada saya sempena my birthday...so alang2 dah ke kuantan, why not grab aje kan offer tu...saje perabih duit le ni...hehe

 beli perfume ngan lipstick jer...facial cleanser tu dia bagi free...baik hati lak bodyshop ni kan..udah la bagi off 25%, dapat free gift pulak..pastu dapat lagi voucher RM15 untuk next purchase...alhamdulillah rezeki jangan di tolak kan...cuma ku kurang berpuas hati dengan layanan salesgirl dia...xmesra langsung...lagi suka pergi bodyshop kat mesra mall tu...layanan baik and pandai pengaruh orang...ahaks yang ni xberapa nak bagus...bocor poket ku...hehe


ingatkan dah tak de orang nak kasi birthday gift kat kite, rupa2nya masih ada yang sudi...ehehe...surprise daripada baba alya...thanks ba sebab belikan mama jam baru...ingatkan dah tak nak ganti jam mama yang rosak tu...ekeke



dan ada satu lagi birthday gift yang paling best untuk tahun ini....nanti kite story kat lain entry k...ehehe


13 ::ThoughT(s):: :

mama_saly said...

hehe bestny dapat present bday..
happy bday ya noen,mama alya..sorry terlewat ucap ni..>,<
takpe, 3 tu tk bmakna kita tua...kita sama2 masih muda tau..ahaks..!

Bui Junaidi said...

SELAMAT HARI LAHIR MY FREN..^_^

aTieYusof Family said...

Best nya dapat hadiah dr en asben tu.. teringin jugak nak ada jam tgn baru..hehe:)

Zira Aziz said...

ok jgk bg hadiah kat diri sndiri..sbb kite je tau hadiah ape yg kite nak.. :D ..

nuyui a.k.a miss YUI said...

YUI NAK BLEH??HIHI..HPPY BELATED BRTHDAY YA SIS..

nea lopah said...

Hadiah apa yer yg lagi satu? heheeh Happy belated besday! mesti p beli kat ECM body shop tu kan?

CeqGu said...

Epi besday.....cikgu pun msh kekalkan acara bg hadiah time besday hihi. Tp time nk bg hadiah kat en asben, mesti kepala buntu xtau nk beli apa.

aizu's life said...

bestnye dpt present.. org lak lain citer.. x bday pn sllu je mntk present dpd beliau.. tp dptnye idak pn.. hahaha..
pandai gak baba alya wt surprise yer :)

Mak Wardah said...

Happy Birthday my dear, semuga sentiasa mendapat barakah Allah

Yaati Nor said...

happy belated bday..lama tak masuk sini..
saya terpengaruh dengan awk buat blouse anak..zahra punye dah siap..
http://www.yaati83.blogspot.com/2013/02/wip-elinor-top-oren.html

IntaNBerliaN said...

dpt jam lagi... best tu... :)

umi alya said...

cantik ler, pandai baba alya beli

nini said...

bestnya dapat hadiah...=D