Tuesday, February 5, 2013

Happy Birthday Mama

Ehem...happy birthday to mama alya...hehe...iye today is my birthday ^_^


You will soon start a new phase of life...yeah dah xberapa nak muda lagi dah...dh masuk 3 series dh


Alhamdulillah masih diberi peluang oleh yang maha Esa untuk bernafas di muka bumi ini...dikurniakan suami yang sangat baik, anak yang sangat solehah, ibu bapa yang paling best, adik beradik yang paling sporting & supportive, kawan2 yang super best...Thank you Allah

Semoga dengan bertambahnya umur ini, amalan pun harusla bertambah kan...masih mencuba untuk menjadi yang lebih baik daripada sebelum ini..


wee xmalu betul la announce birthday dia kat blog... O_O



19 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday dear... semoga panjang umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan tubuh badan untuk carik rezeki, jaga ayya dan besarkan ayya...diberikan kebahagiaan dunia dan akhirat...

erks...kita sebaya ker? or ai lagi kertu setahun...ekekekeke...just wondering...

Ratu Hatiku said...

Amin...
Hepi Bsday ya.. Semoga kekal bahagia selamanya d samping keluarga tersayang...

jaa jaa said...

oh, happy birthday noen..hehe..saya thn dpn br masuk 3 series tu...

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Mama Alya..moga sentiasa sihat, pjg umur, murah rezeki dan bahagia bersama keluarga tersyg hingga ke syurga..amin!
baru 30? muda lagi..:)

nea lopah said...

Happy birthday mama alya. Semoga dpanjangkan umur dan d beri kesihatan yang baik.

Ummi Iman said...

Happy birthday mama Alya. Semoga d pjg kan umur, murah rezeki dan dilimpahi rahmat oleh Allah. Sebaya dgn adik akak rupanya.

aizu's life said...

sanah helwah mama alya!
smoga sentiasa berada dlm rahmatnya.. cpt2 bg alya adk, ok.. dia dh ckup cerdik utk jd kakak.. hihi

SoNice said...

Selamat Hari Lahir...
i dah lama masuk 3 series ehehehe...
pasni kena byk2 tepek lotion pelembap..biar umo 3 series tapi muka maintain 20-an gitu..

umi alya said...

hepi bday NoEn..

Mimi Azirah said...

Happy birthday kak

Zee Suhaini said...

Happy Birthday mama alya... :)

Bui Junaidi said...

HI BESDAY GIRL..HEHE..SELAMAT HARI LAHIR DEAR..SEMOGA SENTIASA DLM LINDUNGAN ALLAH SLL..AMIN

p/s:adik ipar bui besday hari ni..^_^

Suzie said...

Happy besday noen. Muda lg Akak ni lg sikit nak 4 dah.

Zira Aziz said...

happy birthday NoEn..semoga segalanya indah n mudah utk Noen.. :)

nurbijen said...

happy birthday mama Alya... welcome to three series club... don't worry, 30 is just a number :)

Kesuma Angsana said...

happy belated birthday moga kekal bahagia selamanyer ye

MamaDaniel said...

ooo... muda lagi... hihihi...
selamat hari lahir... stay young and healthy! :)

IntaNBerliaN said...

happy belated bzday noen.. sy 25hb ni, genap 30.. hihii

Ummu Muhammad said...

noeennn hppy belated 30 birthday!!! dah tueee hahah... i balik kampun..lepas entry bnykk22