Monday, February 25, 2013

Indahnya Suatu Ketika...

Ehhee waktu lunch tadi buka la facebook...tiba2 ada la satu status ni up dekat my wall
 "gambar maso sekolah rendah, sape ada dalam gambar ni sila komen...tq ya"
so mama alya ape lagi kan...pergi la usha gambar tu dengan excitednya...mula2 tengok terus teringat kat dinding sekolah..then terus cari gambar sendiri...cari punya cari, akhirnya jumpa la tuan badan dok kat mana...ahaks cam comel je kan semua orang...wajah yang cute dan tulus suci...hehe...


gambar masa darjah tiga...kiranya umur 9 tahun la kan? heee udah 20 tahun tu...xsangka la si suhaimi ni simpan lagi gambar ni...teringat bila masa akhir tahun cikgu panggil...ingatkan buat salah rupanya tahun depan jadi pengawas...ehheee...igt lagi ketua darjah jatuh masa main..berdarah2..kita yg tengok ni yg terlebih takut, igt lagi masa darjah 3 ni la ayah xmau tandatangan buku rekod sebab keputusan untuk periksa tengah tahun xdapat no 1-3...itu gara2 sebab dapat anak buah baru, so banyak main dr belajar...nasib baik masa exam akhir tahun naik balik result...hehe

oh ya masa ni i jadi penolong ketua darjah...so sape yang terer sila teka i yang mana satu...ahaks...honestly hanya dapat cam few orang jer kat dalam tu...selebihnya mmg tak cam langsung...ada yang macam kenal tapi x ingat nama...huhu


Owh rindunya zaman kegemilangan masa sekolah rendah....huhu


13 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

comel2 semuanya

Farah Waheda Wahid said...

jap jap...ai tengah carik mana you... he he he...memang sah2 x jumpa sebab susah sangat nak cam...mestilah lain kan?

nini said...

satu gambar memberi sejuta makna kan kak....

jom join sgment nini...

www.duniasaya2001.blogspot.com

Zira Aziz said...

..bdk comel yg duk sblh cikgu pompuan tu kn..dh 20 thn...2 abad dah..hehe

nurbijen said...

best nyer ada gambar lama... tak pandai la nak teka yg mana satu...

Ummi Iman said...

Mmg seronok bila tgk gambar lama. Mcm2 cerita ingat balik ;) yg sebelah cikgu tu ya..

nea lopah said...

masa kecil nk nye cepat dewasa. Bila dh dewasa mmg terasa sgt nk kembali ke zaman kanak2..indahnyaaaa...

Suzie said...

gambar sekolah rendah dah tak ada ,sekolah banyak jumpa dlm fb

Nur farahiza said...

lamanye aka simpan gtambar nie , still ade sampai skrg and lawa lagi

Nora Karim said...

alololo... comeinya semuanya... heheh biasa kalau penolong ketua kelas... akan duduk sebelah kiri/kanan cikgu... rasanya yg sebelah kanan cikgu yg pakai tudung tu kot? hehe

aTieYusof Family said...

Zaman sekolah rindu mmg manis bila dikenang.. best kan? asyik bermain, mana ada fikir semua masalah..
Indah nya zaman itu:)

Ummu Muhammad said...

tak jelas..kanan sekali ke hahah..lain je mcm

Deqla manjew said...

sama la... mmg rindu zaman sekolah... andai dpt ku putarkan smula.... huhuhu