Saturday, February 2, 2013

Night Dress Alya

Hehe...dalam dok busy menyiapkan tempahan, sempat lagi selit night dress untuk anakanda terchenta...dress yang simple je pun...guna fabric ashley cotton dari kamdar...corak lebih kurang je dengan yang sebelum ini, bezanya color jer...saja mix n match kan diff prints...lebihan kain dr baju ni boleh kot buat sehelai lagi baju tidur untuk si dara tu ^_^


dah berjaya buat peace V

seriousnya dia...huhu


Alya makin meninggi...kebanyakan dress alya dah pendek...



18 ::ThoughT(s):: :

CeqGu said...

Untung dak alya ni:)

umi alya said...

cantiknya

nurbijen said...

untung Alya mama pandai menjahit... cantik!

TinyTini said...

Cantik..awk..kain kamdar ashley cotton ni elok tak..xluntur ker..kita minat tp xbrani nakbeli

Mieya Atiera said...

Alya makin tinggi. Lepas nie, ppenat lah mamanya nak jahit baju baru untuk dia.

Bui Junaidi said...

WOW..CANTIK..

Ummi Iman said...

Wah bertambah lagi koleksi Alya. Cantik

Zira Aziz said...

..meninggi??..harap2 bkn mninggi diri hehe..

NoEn said...

@TinyTini
Tini, not worth to buy it...tapi kalau sekadar untuk buat baju tidur n test project ok la sebab murah n print dia cantik...

tapi kain dia ni makin byk kali basuh, makin lembut kainnya

lg satu dia nipis n a bit licin la...macam campur ngan polyster

NoEn said...

@Zira Aziz
hehe...mintak jauh la...meninggi dari sudut ketinggian la ^_^

Karukord jagau said...

comey2 ^_^

QA's ~ mamapapa said...

cantiknya...pandai jahit bju sndiri..syoknya..:)

Farah Waheda Wahid said...

best ayya... banyak collection baju...mama pandai jahit... ^_^

Ummu Muhammad said...

paduan kain yg rase nak makan alya heheh

Mak Wardah said...

Noen, cantiknya,. bestnya alya ada mama pandai menjahit

aTieYusof Family said...

Cantik nya!.. lagi best sebab mama yg jahit sendiri..:)

nik ros said...

comelnyer dress dia :)

QasehnyaRania said...

cantik..untung alya ;)