Thursday, February 7, 2013

PIXAJOY Photo Book eVoucher

Dua hari lepas dapat email daripada pihak pixajoy...sempena my birthday, pihak pixajoy bermurah hati bagi eVoucher sebanyak 30% untuk pembelian di pixajoy...actually lama dah teringin nak buat photo book ni...cuma xde masa nak edit2 gambar bagai tu...then talked to baba alya, tugas2 edit gambar i serah kat dia...so settle masalah :)...voucher tu valid untuk sebulan...mmg tawaran yang lumayan la kan...

Akan tetapi hari ni dapat lagi email dari pixajoy...tawaran kali ni memang best habis...tau ape? RM88 Prosperity Deals...wow!!! means that more than 50% off tu...nasib baik tak beli lagi guna voucher birthday tu...terus call baba alya tentang latest promo ni...ape lagi kan terus grab promosi yang best ini...now tugas baba alya untuk siapkan photo book tu before submit tu pihak pixajoy untuk diaorg print...


Deal ni bermula 5/02/13 hingga 21/02/13...cepat2 grap best deal ni...worth more than rm80 tau...oh ya walaupun tempoh untuk beli photo book ni singkat jer, tapi it valid for 8 months...banyak masa untuk kita edit segala gambar yang kita ada tu kan...camne nak beli photo book ni? sila pergi kat SINI ya...

selamat berphoto book...saya dah, anda bila lagi?? eh mcm pernah dengar je kn ayat tu...hmmmm

Proof kami dah beli...ahaks


sayang kalau gambar2 alya yang banyak tu tak di print..kalau hilang soft copy tu nangis tak berlagu la mama dia...huhu


29 ::ThoughT(s):: :

Mayang ABDUL RAZAK said...

tenkiu noen .. sgt menarik ni..

Mimi Azirah said...

rezeki kak..alhamdulillah

umi alya said...

nnt akak tengok

Bui Junaidi said...

FIRST TIME DGR PASAL NI..

nurbijen said...

saya pun ada beli beberapa kupon dari photobook M'sia... hingga ke hari ni tak sempat nak redeem lagi... saya pun suka buat photobook lepas tu hantar ke alamat M'sia buat hilang rindu orang M'sia buat kami di sini :)

nea lopah said...

untung nye.....murah rezeki.

Ummi Iman said...

Dah lama teringin nak buat tapi mmg tiada masa nak edit :( mesti menarik hasilnya nanti :)

jaa jaa said...

wah, menariknya..hehe.. blh la join..esok2 ada ezeki nk buat gak satu..

CeqGu said...

Aritu dah nak beli...tp ada mslh plak time nak byr....terus terbantut hajat di hati huhu

aTieYusof Family said...

wahhh..macam best je kan.. nak jugakkk...hehe.. mesti cantik klu photo book tu dah siap..:)

jaa jaa said...

saya dah register.. saya rasa mmg kena buat.. sejak laptop rosak tak leh nak on haritu..frust sebab byk gambar anak dalam tu..skrg simpan dalam pendrive jer... tapi kl print cmni lg bagus kan???

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama x buat photobook jugakk.,ahHHKs

Farah Waheda Wahid said...

teringin gak nak buat photobook ni...sayang gambar2 yang ada ... ^_^

Zira Aziz said...

tetiba2 rs teringin nk bt photobook..tp bila bab memilih gmbr, mmg mls la..byk sgt :D..

IntaNBerliaN said...

sy tingin nak buat.. tp xtau hubby bg or x.. xtanya plak.. hihii

mama aryan said...

best tu..mmg sayang kalu gambar2 yg ada tu hilang kan

Kesuma Angsana said...

wah not bad lah !

ieda immi said...

sangat menarik dik ;)
TQ info ;)

CeqGu said...

bila cikgu nak buat satu utk firas ni...gambar dah berlambak2. risau laptop tua tu rosak jer....habis la segala gambar kat dalam tu

nuyui a.k.a miss YUI said...

MENARIK SGGUH...

aizu's life said...

halamak.. bestnyee...
org pn try bkk.. thanx ya sis :)

adyna said...

memang best nie ;)

sobri yaacob said...

mcm best je pixajoy ni..
tpi klu dpt 50% discount lg best!!

flow awk
http://akusobriyaacob.blogspot.com/

CikZaniff said...

bestnya akak..rezeki kan..:)

Ummu Muhammad said...

noen yg gambar cantek2 kalau dress2 yg u jahit tu, baba alya yg edit ka?

NoEn said...

@Ummu Muhammad
UM, itu ai edit sendiri...setakat nak gelap/cerahkan gambar xde masalah ai buat sendiri...kalo lebih dr tu kene minta bantuan baba alya la...

nak edit lebih2 kene pakai photoshop baru cantik...ai xreti guna photoshop...ai edit gambar pakai photoscape jer...hehehe

Mieya Atiera said...

Wah, tahniah. Bestnyaa !

Ratu Hatiku said...

ada masa teluang blh la buat photobook nie sbb kena edit bagai kan.. opsmate nie rajin betul tiap2 kali ada photobook yg murah mst dia beli...

Wak Gelas™ said...

wak pon dh lama x buat photobook jugakk, tp kat groupon cuma RM68 je nmpk murah gituu.,uHHUuu