Wednesday, February 27, 2013

Wordless: Si Dia yang Rajin

Khusyuk with sticker book...







Study corner alya...study table & rak buku di sponsor oleh ayah ngah alya...TQ banyak2 ya kanda....semoga ayah ngah mendapat pahala setiap kali alya & adik2 menggunakan meja ini untuk belajar...



17 ::ThoughT(s):: :

Marlina Mohtar said...

macam rak buku Auni, kaler pink =)

study table tu beli di mana tu ye? jenama apa?

aizu's life said...

khusyuk sgt gayenye tuh.. tekun.. bgs2.. nnt dh start ade homework, xde mslh dh.. :)

Deqla manjew said...

amboii rajinnye... cantik, kemas jek tmpt menulis.. permbakar semangat jugak tu... =)

Ummu Muhammad said...

sgt cantekk!!!! ayah ngoh bg ruh kt mama baba utk boboy..go 4 boboi ;)

aTieYusof Family said...

Cantik study table Alya.. mesti seronok nak study kat meja tu..
moga menjadi anak yg pintar..amin! :)

Nida Mohd said...

satu set meja ngan kerusi..

tekun sungguh dia..hehe

umi alya said...

cantiknya meja Alya, beli kt mana tu? berkenan lak akak tengok

nurbijen said...

wah, bestnyer meja study alya... belajar rajin2 yer alya :)

nea lopah said...

cntik nye..study hard yer cayang!

Kakzakie said...

Ralit sungguh bila dah dapat sticker..

NoEn said...

@Ummu Muhammad
ahaks...kesitu pulak dia..kebetulan masa beli tu ada kaler biru je..kalau ikutkan mama dia ni nak pink/purple...hehe

NoEn said...

@Marlina Mohtar
beli kat kedai perabot kat kemaman ni je

NoEn said...

@umi alya
beli kat kedai perabot kat sini je kak...harga dlm 150++
tapi berbaloi sebab buatan dia tegap & cantik

Kesuma Angsana said...

rajinnyer dier..

Intan Akma said...

pandai nye duduk diam kat table tu...

Mieya Atiera said...

Wahhh. comel je tengok. Kecik sama macam tuannya juga

MaMaRey said...

cantik la meja dan rak buku tu..anak2 pun semangat nak belajar kan..