Thursday, February 28, 2013

World Map Panel...

nampak tak malaysia kat mana? o_O

Ada ura2 mengatakan world map panel ni dh stop production...means pengeluar dah x buat lagi dah panel ni...so sebelum terlambat, dapatkan satu daripada local seller, D'amani Cotton Theraphy...hmmm panel dah ada, kita peram je lah dulu jadi pekasam...moga2 akan terhasil sesuatu la dari panel ni, either blanket, quilt atau pun wall hanging...  


tengah fikir untuk jahit sesuatu untuk alya & mama alya sempena majlis kahwin anak bos sabtu ni...just wait and see la ye...hehe


13 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

menarik tu !

CikZaniff said...

waa..bestnya akak leh jhit sndri..huhu

ieda immi said...

hurmmm ye jugak .. nak buat ape yee ..

aTieYusof Family said...

Oh! nak stop pengeluaran ye?..
kena cari juga ni..kot ada jumpa kt sini... wah! mesti dress lawa ni mama& Alya..:)

nini said...

wall hanging pun okey...nanti anak2 boleh selalu tengok dan kenal tempat...hehe

umi alya said...

baju kurung ala2 peplum..

CeqGu said...

Xsabar nak tunggu hasilnya:)

Nida Mohd said...

aah wall hanging pun sesuai jugak

MamaDaniel said...

Peram dulu ek.. kalau taknak nanti iklankan ek... hihihi... ;)

Suzie said...

Akak pun tgh jahit baju. Anak bos gak kahwin. Tapi noen kan x tahu la jd ke x

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk comel je..

Azian Elias said...

salam kenal..

syiela said...

ooo ye ke... peram dulu ek :)