Monday, March 18, 2013

'Adik' dan Model Cilik Kami

Hari jumaat lepas mama ngan alya pergi visit baby ex-uni mate mama kat chendor, baby hani...kebetulan dia dah balik sini..nanti bila dia balik beranang dah tak dapat jumpa kan...bulat betul si hani ni...geram nengok..tapi itu la dia tidur je..jaga kejap jer. xdapat nak main2 ngan adik...huhu

satu2nya gambar baby hani yang disnap

macam biasa la mama alya ni bila ada hal atau asbab tertentu baru le jahit baju untuk anak sendiri...kalau tak asyik dok jahit baju anak orang je ;p...since mama alya tertarik dengan pattern baru ni, mama jahitkan satu untuk baby hani, satu untuk kakak alya...baby hani punya bermotifkan buildings, manakala kakak alya pula Paris Tower ;)...siapa sangka motif macam ni pun cute bila jadi dress...suka sangat bila tengok anak dara peragakan baju yang mama jahit ^_^



1 pakej lengkap; dress, hair scrunchies & headband...


berposing ala2 gaya model gitu...pandai pulak dia posing...huhu


alya tak habis2 suruh mama pergi amik baby...tapi bila tanya nanti baby nk minum susu mama boleh ke?cepat pulak dia cakap tak boleh..so macam mana tu?


18 ::ThoughT(s):: :

izan mama mia said...

wah cantik model cilik tuu..err comelnyer baby..

Suzie said...

u look blue....comel nya si model tu

Mila@Rimbun said...

comelnyer model tuh... phewitt..

Alya suka tak ngn baby? jeles tak bila mamanya ambik baby?

Ummu Muhammad said...

apa lagi mama silelah tambah satu lagi satu lagi..lagi satu haha!

Bui Junaidi said...

NI LAH YG BESTNYA BILA ADA ANAK POMPUAN,SENANG NAK DIGAYAKAN..:)

NoEn said...

@Mila@Rimbun
dia tak jeles pun kak..siap suruh bawak balik lagi baby..tapi bila cakap baby kene minum susu mama dia cakap xboleh...huhu

NoEn said...

@Ummu Muhammad
in shaa Allah...soon..hehe

MimahAjil said...

owh...ini ke 'adik' Alya tu...comelnye Alya..pandai posing ye...:)

Nida Mohd said...

comelnya model cilik tu bergaya..untung Alya sbb mamanya rajin menjahit..

Mieya Atiera said...

wah, seronoknya dia dapat bergaya sakan.

umi alya said...

jika baby alya sendiri pasti boleh, kan alya...

Zee Suhaini said...

Alya dah hint kat mama tu..nak baby..hehe

Salma Tayo said...

bestnya pandai menjahit.bila nak mampu beli mesin ni.haha.


do follow me back. :)
http://drawcolorcreate.blogspot.com/

Yumida Huda said...

comeinye baby
pandainye gegirl tu pose

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel sgt..geram tgk!

Kesuma Angsana said...

amboi mcm model sungguh ler

IntaNBerliaN said...

tu tandanya alya nak adik lagi... hihi

wah, headband pun noen buat sendiri yer

Ummi Iman said...

Semakin pandai bergaya :) mujur juga nak adik. Iman langsung tak bagi.