Friday, March 15, 2013

Jom Lebih Sihat

sumber FB


dan-dan juga rasa nak suruh baba alya tanam segala jenis sayur and buah kat kebun kecil kami tu...


11 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

salam jumaat...

mama aryan said...

salam jumaat...

kalu kawasan rumah ada tanah mmg seronok nak bercucuk tanam kan

Izyan Liyana said...

kak noen, tanam la.. best tau! suami sy sejak sy blk dari berpantang kat irfan ni rajin menanan segala sayur. skrg sume anak2 pokok tgh membesar rasa seronok sgt tengok! nursery kami meriah! rasa mcm anak sendiri je sume anak2 pokok tu. x sabae nak menuai hasil.

Yumida Huda said...

nice sharing...
follower ke 324

Etuza Ezawarna said...

mohon maaf ada list blog Kami di Blog Pesona..jemput singgah ya..tq

Tuan Juhaida said...

tq share.bagus untuk kita semua

Ummi Iman said...

Surprise part No. 3.. tq share

umi alya said...

rajinnya baba alya..

NoEn said...

@Izyan Liyana
dah tanam yang basic things like pokok lumau purut, serai, lengkuas, daun kesum, kacang botor, ulam raja n few pokok lagi...sekarang rasa macam semua sayur nak tanam sendiri..baru nk beli benih untuk sayur2 lain lg...hehe

NoEn said...

@Etuza Ezawarna
cikgu memang kami selalu pun p melawat blog cikgu...hehe

Mieya Atiera said...

nombor 7 dengan nombor 10, susah nak ikut.