Tuesday, March 5, 2013

Model Cilik

Lagi lagi gambar si cantik alya kan...maaf la kalau auntie/kakak semua da bosan asyik2 tengok gambar alya je...mama dah xde idea nak update blog apa dah...tapi memang tujuan blog ni diwujudkan untuk catat semua kisah alya, so blog ni masih on-track la kan...haha

 macam biasa, alya adalah model tak berbayar saya...tapi dilimpahkan dengan segala kasih sayang yang ada hanya untuk dia...model cilik menggayakan palazzo baru dia...hehe..






bila tengok alya pakai palazzo, mama pun teringin jugak nak ada satu...mengada kan...hehe


Al-Fatihah untuk pahlawan negara yang terkorban di Sabah...


25 ::ThoughT(s):: :

syiela said...

saya pun teringin juga.. hehehhe penangan alya ni

Farah Waheda Wahid said...

takpa...aunty x bosan pun tengok gambar ayya...sebab ayya comey... ^_^

Mila@Rimbun said...

cantiknyerrrr... akak suka benor polkadot B&w camtuuu

Mieya Atiera said...

Takpe. Alya comel. Update banyak-banyak pasal dak alya pon okey apa.

nurbijen said...

apa pulak mengada, dah mmg pandai jahit sendiri.. kalau saya yang mita, tu baru dikira mengada, ekekkek

Suzie said...

cutenya

n 0 e s u h a i m i said...

Salam Noen, baru follow blog ni...

acececece kecik2 dah pakai palazo...sebenarnya mama alya yang nk pakai palazo ..test kt anak dulu :)

Marya Yusof said...

As salam Noen,

Comel si Alya ni lagi2 bila pakai palazzo tu... Ada anak pompuan seronok kan :))

nini said...

hehe...comel la alya...pandai dia bergaya...=D

NoEn said...

@nurbijen
aah la kak..ok boleh la buat satu lepas ni...hehe

NoEn said...

@n 0 e s u h a i m i
hehe...memang pun ;p

NoEn said...

@Marya Yusof
sy doakan marya pun dapat gigirl jugak ;p

NoEn said...

@syiela
buat/beli la satu..ekeke

Kakzakie said...

Kalau comel macam Alya pakai apa pun nampak cantik. Pandai pulak tu bergaya - macam model memang :)

Tihara said...

oh comel palazo pokadot lagi.. :)

ieda immi said...

tu diaa comel dahhh alyaa dan palazoonyee ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak bosan tgk pon kak..hihi.

yana aina said...

owh seluar ruapanya .. cantik model tue bergaya ^^

Mia Kassim said...

Wah comelnya alya pakai palazo...

aTieYusof Family said...

Tak pernah bosan pun tgk c comel Alya ni....cute sgt!.. lawa lah palazo dia..sy teringin bila tgk mcm tu..cantik! :)

nea lopah said...

polkadot dot dot.. lagi. comel!

jaa jaa said...

cantik.. hehe..saya pun dah terbekenan...

Bui Junaidi said...

BUI PUN NAK SATU LEH TAK?HEHE

Kesuma Angsana said...

slm singgah bila sedikit kebah. TQ doanyer yer

IntaNBerliaN said...

noen wat sedniri ek.. jeles sungguh tgk org pandai jahit ni