Sunday, March 24, 2013

Pemenang GA

Alhamdulillah..alya dah pilih pun siapa gerangan yang bertuah itu...actually sy dh pun email kesemua mereka yang bertuah..cuma baru up entry jer


pemenangnya ialah....
...
...
...
erkkk...selingan jap
tayang kangkung yang dituai di kebun kecil kami

ok sambung balik, mereka yang bertuah ialah;
ceywie, izza sakura, farah arina, jue azrin, maizatul nurirwane idr, ain zuhari, halimaton saadiah, misse nadh, soclose2213, mizzniya, myrah cengengg

mula2 niat saya akan tambah lagi 5 orang yang bertuah untuk dapat hair scrunchies ni..means semua sekali 10 orang la yang akan dapat gift dari kami yang xseberapa ni..tapi baru perasan rupanya alya terlebih cabut undi...tapi xpe la since alya dah cabut, mama bagi juga la...

tambahan hair scrunchies

kepada pemenang sila respond email saya dengan kadar segera k...lambat respond, lambat la korang dapat gift ni..hehe..untuk makluman, saya hanya menggunakan pos biasa saja untuk pengeposan gift...doakan hair scrunchies ini selamat sampai ke tangan anda ye ;)


xtau nak join ke tidak KSK kat kuantan esok...


34 ::ThoughT(s):: :

myrah cengengg said...

yayy :D Alhamdulillah. saya dah bagi detail :)

Tihara said...

tahniah semua, comel2 hadiahnya :)

Yumida Huda said...

tahniah pd pemenang

umi alya said...

tahniah..

Dianaa said...

tahniah semua :)

mizzniya said...

wahh..tak sngka plak leh dpt..trima ksh..sy dh sent detail dh..^_^
tahniah kpd semua k =)

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Mama, sy PM kat fanpage mama, sbb email sy ade masalah.

fanpage yang ni:

https://www.facebook.com/mamAlya.boutique?fref=ts

Halimaton Saadiah said...

alhamdulillah syukur,terima kasih Allah. :)

MulutPayau said...

Tahniah kpda pemenang....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah pd mereka =)

nea lopah said...

tahniah semua pemenang!

nurbijen said...

tahniah pada yg menang :)

Nor Salmi said...

Tahniah buat semua pemenang..

ceywie said...

terima kasih dik alya sebab cabut nama acik. ;-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh sni ya kak..

Zira Aziz said...

..mana nama sy?.. hehehe

#tahniah kpd pemenang.. :)

Ratu Hatiku said...

tahniah pada semua pemenang :)

aTieYusof Family said...

Tahniah pada semua yang menang..:)

MamaDaniel said...

Alya.. nape tak pilih nama acik... huhuhu... nangis... hihihi... apapun, bukan rezeki acik zila la kali ni...hihi..

yana aina said...

tahniah buat semua ... melepas nk dpt hadiah .. hehehh

jaa jaa said...

tahniah pada pemenang...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Nor Salmi said...

Akak tag Neon utk segmen ni..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Jika berkesempatan bolehlah join..

Ummi Iman said...

Takde rezeki ;) tahniah yg dpt..

izan mama mia said...

tak der dalam senarai menang lak..hihii..tahniah pd yg menag

khairun najihah said...

Mama...nm sy pun alya tak pilih...huhu...takperlah takder rezeki...tahniah pd pemenang....

Iwan said...

patut laa nampak ada byk kat meja mat.. hohohohoho

aizu's life said...

sronoknye dpt adiah.. congratz korg :)

Farah Waheda Wahid said...

wah...congrats kepada para pemenang... mama ayya...sila semak sini...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/upcoming-bubbly-ga-sponsors-list-as-of.html

NoEn said...

@Iwan
yang kat meja mad tu bukan hadiah GA ni..yg tu saja buatkan untuk k.lia, nurul & k.aini

Kesuma Angsana said...

tahniah pada semua pemenang nye yer

Nida Mohd said...

tahniah para pemenang

QasehnyaRania said...

tahniah pada pemenang..bertuah mereka sbb dpt hasil tangan mama alya :)

Mimie Najib said...

tahniah kpda semua pemenang..

*eh akk ada buat GA ke.. terlepas pndng..