Friday, March 8, 2013

Photo Book yang Murah

Tadi sesaja la masuk website pixajoy...sekali tengok ada offer photo book yang murah sangat...as low as RM 10 tau...haish yang beli dulu pun tak sentuh langsung lagi...ni cam tergoda lagi...cuma beza yang ini dengan yang saya beli sebelum ni, yang ini soft cover and 20 pages jer...yang saya beli dulu hardcover, untuk size A4 up to 50 pages dan untuk size A3 up to 30pages...tapi bagi saya deal ni masih berbaloi2 & membuatkan hati ini meronta2 untuk membelinya lagi tapi kene minta izin dengan big bos dulu la...hehe

pilih je nak yang mana...

so jangan lepaskan peluang yang best ini...selamat berphoto book semua...ehehe..oh ya deal ni sampai 30/04/13 and valid sampai 6 mothh from date purchase...banyak masa tu nak edit segala pic yang ada kan..mau belinya sila ke SINI ya...


salam jumaat 


10 ::ThoughT(s):: :

Kesuma Angsana said...

singgah baca & tq sekali lagi atas doanyer

aTieYusof Family said...

Murah jugak kan..boleh cuba servay nanti.. ada jg cadangan nak buat photo book ni tapi belum terlaksana..
Salam Jumaat:)

Kakzakie said...

Dah jadi trend masakini kan...

mama aryan said...

akak taktau pun pasal photobook ni..hehe

nea lopah said...

menarik ni! tq share! Selamat hari wanita. jemput baca n3 khas hari wanita d blog nealopah utk kawan2.

MaMa Rey said...

murah harganya..photo2 sy dulu entah dah emana..sekarang selalu simpan dlm pendrive sj

Tuan Juhaida said...

salam perkenalan, wah ,menarik ni.tq share!

Ummi Iman said...

Murahnya.. dah lama teringin nak buat.. tapi susah nak cari masa. Sebab mesti kena edit sendirikan?

Zira Aziz said...

..mmg tergoda gak ngn photo book ni...xpnh bt lg...

IntaNBerliaN said...

wah, murah tu