Thursday, March 7, 2013

Puteri Salju Kami

Sudah lumrah alam seorang perempuan pasti suka akan kecantikan...tidak ketinggalan si gadis kecil yang cantik manis lagi baik budi pekertinya...amat suka "mencantikkan" dirinya...(-_-) 

posing manja ala2 model gitu

Hoh!!! snow white sesat...ekeke


over tau anak dara ni... O_O



12 ::ThoughT(s):: :

CikZaniff said...

hihi..over makeup plak eh..

nurbijen said...

hehehe, rambut pun putih sama.. alya alya...

Ratu Hatiku said...

hihihi...mandi bedak nie...

Nieyxzha Hassan said...

hehehe..biasa la kalau dah ada anak dara kan... Rania pun dah nak tiru dah style mama dia pakai bedak...seb baek la mama dia pakai bedak je.. kalau pakai yang lain-lain tu macam eyeshadow ke hape ke..mau semua ditiru..hehehe

CeqGu said...

Hihihi teringin nak main snow kottt

mama aryan said...

alolo..tomey nyer dia..mmg mcm snow white dah tu

MaMa Rey said...

ayoyo..anak dara tengah bljr bersolek ke..hehehe..
gelak tengok rambut pn kena solek hehe

RynaHakimi said...

Best kalo anak girl kan..ala2 princess giteww..hehe..suka berdandan ;)

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... mama x tlg sapukan powder lah ni ... heheheee

Ummi Iman said...

Sukanya pakai bedak ;) iman pula tak suka pakai bedak :(

Bui Junaidi said...

HAHAHA..MANDI BEDAK LA NI

IntaNBerliaN said...

heheh alya.. alya.. comelnya kamu ni :-)