Sunday, March 3, 2013

Seluar Baru Alya

Alhamdulillah hujung minggu telah pun berlalu...esok kat sini cuti sempena hari pertabalan sultan terengganu...tapi i orang technical tak cuti ya...sadis nya :(

jeng..jeng...nak tayang latest sewing projects untuk anak dara ^_^ 

pleated trousers untuk puteri solehah alya...seluar ni ala2 palazzo cuma ada pleated kat depan...kalau guna kain plain, sure nampak jelas pleat tu...tapi apa pun saya suka akan seluar ni...

ok next project yang sempat disiapkan hujung minggu ni adalah palazzo untuk alya solehah...guna lebihan kain skirt sepupu dia hari tu...yang lebihan skirt chu dah selamat jadi skirt alya ;)


macam biasala punya la excited si kecik ni bila kita tayang seluar baru kat dia...hehe...apapun mama senang dapat jahit sendiri pakaian alya...satu kepuasan dan therapy yang menakjubkan ^_^


sama-sama kita doakan saudara kita di Lahad Datu & Semporna




15 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

cantiknya

Mia Kassim said...

Wah...jimat bila pandai jahit sendiri....:D

Zira Aziz said...

..seriously mmg cantik seluar alya tu..esp yg ade reben comel tu .. :)

ieda immi said...

alah dua2 comel ..
geram lak tgk huhuh

nini said...

nini suka seluar yang first...chomel...=D

Mieya Atiera said...

kembang betul seluar dia.

nurbijen said...

untung pandai menjahit... dah la baju budak2 mahal, kan?

CikZaniff said...

waaa..jimat kan akak cmtu..jeless tengok..hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt cntik!

Suzie said...

comel-comel

QasehnyaRania said...

cantik je ni.. :)

in shaa ALLAH semoga baik2 aja kan

Farah Waheda Wahid said...

wah ayya pun ada palazzo dah...aunty jeles...ekekekeke...

syiela said...

untungnya alya.. saya takde girl.. jeles nih

jaa jaa said...

cantik..bestnyer..sayangnya saya xde gurl2...

IntaNBerliaN said...

bertuahnya noen dikurniakan kemahiran menjahit!!