Friday, March 22, 2013

Tamat Sudah...

Alhamdulillah diumumkan GA Suka Hati dari Mama Alya sudah tamat...terima kasih kepada yang sudi memeriahkan GA yang entah hape2 ni...hehe...sungguh tak sangka mendapat sambutan diluar jangkaan saya...terima kasih semua...hehe

Bakal pemenang ^_^

Dah siap gunting dah list nama yang join...tunggu alya pilih jer sape yang bertuah itu..hehe..since sambutan diluar jangkaan saya, in shaa Allah sy akan tambah lagi hadiahnya...


Salam Jumaat semua


14 ::ThoughT(s):: :

nurbijen said...

wah, siapa a yang bertuah tu.... cepat la alya buat cabutan :)

Ibu Amirul said...

Good luck untuk pemenang

Ratu Hatiku said...

X sabar nak tau hihihi

Nida Mohd said...

agak2 sape la yang bertuah itu..

aTieYusof Family said...

Harap2 Aliya pilih nama auntie..hehe:)

umi alya said...

sapa le yg bertuah tu ye..

MamaDaniel said...

Dah tamat dah.., sungguh pantas masa... hehe... alya...cepat alya.. kami semua x sbr dah ni.,,hihiui....

Mieya Atiera said...

wah.. tak sabar nak nantikan keputusannya nanti.

izan mama mia said...

wah..mg ada tuah..

Deqla Manjew said...

wahh... good luck smua... =)

Zira Aziz said...

..pick me...pick me... :D ..

sy tag noen join segmen ni :
http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aTieYusof Family said...

Happy weekend Mama Aliya...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

siapalah yg bertuah tu..

Izza Sakura said...

Wah sy meng ea.terima kasih hehe'trlupa sektika pasal ga ni tbe2 dpt emel yg sy menang,thank u ye