Monday, March 11, 2013

Tokens for Top Commentators Blog KAMI

Alhamdulillah...finally tertunai sudah hasrat ku untuk bagi sedikit 'token' buat mereka yang rajin ziarah blog kami ini...mereka adalah top commentators di blog kami untuk year 2012...hanya sedikit cenderahati daripada pihak kami sebagai tanda terima kasih dan tanda ukhuwah antara kita...

Seluar tidur / seluar basahan untuk imam muda Muhammad & Abdullah...seluar ni saya main jahit je, xtahu la ngam ke tak untuk imam berdua tu... dan juga fabric yang comel untuk Ummu Muhammad. Macam2 boleh buat dengan kain ni UM...sila gunakan sebaik mungkin..haha..ayat poyo dr mama alya ;p

UM, harap menepati citarasa mu...hehe


dan ice-cream dress for two daughters of IntanBerlian, Alisha & Aqilah...hopefully both of them suka la dengan baju ice-cream ni ye..jangan nanti hari2 mintak aiskrim dengan ibu sudah la...hehe



and last but not least untuk k.suzie...since k.suzie pun pandai menjahit & sy tak tahu nk jahit apa untuk k.suzie, saya bagi kain je la ye...nanti akak buat la apa2 project yang sesuai dengan kain ni ye...nanti kalau kain ni dh jadi sesuatu, jangan lupa tayang kat saya k... ^_^


Yang lain2 in shaa Allah kalau ada rezeki saya buat GA...tapi kene tengok tahap kerajinan & kesibukan saya la...bukan ape, niat saya kalau sy nk buat GA biarlah sesuatu hasil dari "seni jahitan" saya...seni la sangat kan...haha


semua token dah selamat di pos...

27 ::ThoughT(s):: :

IntaNBerliaN said...

Wah antiknya!! ni yg xsabar2 nak bg alisha n aqilah pakai. leh sedondon.. hihii

*saya ada kat cemor skrg ni... hrp2 saya balik kedah nanti selamat lah dress tu

Ummu Muhammad said...

wahhh noenku sayanggg...tq2! i amatur lagilah jait2 ni..utk kegunaan sendiri lepaslah heheh..t.kaseh seluar2 comel tu..mcm tau2 je tengah cari2 seluar tido imam2 mude tu ye..kimia kuat walau di alam cyber...

p/s: bz tahap gaban nk siapkan byk keje sekolah..tensen mak..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2 belaka..

Aisy Nasiha said...

Untungnya pandai jahit, boleh buat sdiri pakaian..cantik tu, tahniah semua yg terima.

Mieya Atiera said...

comel-comel je coraknye

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak buat mereka.

Cantik-cantik semuanya. Pasti yg menerima amat berbesar hati.

umi alya said...

cantiknya... nak jugakkk..... (muka tak malu...)

Ratu Hatiku said...

Cantik... Tahniah buat semua yg bertuah :D

ieda immi said...

alhamdulillah rejeki top komen ;) tahniah semua ..

aTieYusof Family said...

wah cantik nya! Kreatif lah Mama Alya jahit ni semua..suka tgk..
Tahniah pada mreka..:)

Nieyxzha Hassan said...

comel semua kain tu...bila jadi baju lagi comel ^^

Kesuma Angsana said...

wah cantik2 tu !

Ummu Muhammad said...

puan noen..yg kedai fabrik cotton kasa gawai tu u punyakah?

nurbijen said...

tahniah buat pengomen terbanyak... nak jugak dress2 cantik tu (hehhe, gurau jer... nanti balik nak order satu utk Aisyah dan ummi dia sekali)

Ummi Iman said...

Bestnya yg dapat hadiah dari noen ni... tahniah. Kalau jumpa kain corak angry bird buatkan baju tidur iman boleh ;)

MamaDaniel said...

wow.. bestnya.. dapat hadiah yang disangka2 begini.. rezeki... tahniah semua... :)

Noen.. mamadaniel tak top ek? hihihihi... ;P

NoEn said...

@Ummu Muhammad
iye...dah dapat ke belum?

CikZaniff said...

sgt comel la..hihi

NoEn said...

@IntaNBerliaN
dh dapat nanti jgn lupa share gambar diorg k

NoEn said...

@Ummu Muhammad
patut le dh lama xkesini..hehe

QasehnyaRania said...

tahniah buat mereka :)

Farah Waheda Wahid said...

cantik2...congrats buat mereka... ai is jeles...he he he...

NoEn said...

@Farah Waheda Wahid
sila jangan jeles..ekeke

Suzie said...

Noen ....cantik ,x tahu nak buat apa ni ....sayang nak potong ...heheeh

jaa jaa said...

wah, cantik2 semua..tahnaih pada pemenang...

mama aryan said...

cantik semuanya..tahniah utk yg menang

IntaNBerliaN said...

noen, confirm saya share punya... hihii... saya yg teruja sbnarnya... hahaaa

sbb dr dulu lg duk minat dgn jahitan noen :)