Wednesday, March 13, 2013

Wordless : Hair Scrunchies

Fresh from oven, siap awal pagi tadi sebelum subuh

satu untuk alya, 1 untuk mama

perasmian hair scrunchie baru

kalau nak buat sendiri hair scrunchies, can refer tutorial HERE

Ada sape2 nak tak hair scrunchies ni? ^_^


13 ::ThoughT(s):: :

Farah Waheda Wahid said...

NoEn...nak lah...boleh buatkan tak? nanti Farah bayar... baper satu... pas tu nanti pos ek?

NoEn said...

@Farah Waheda Wahid
oh itu kene buat calculation & survey dulu la sbb buat ni xde niat nk jual pun...xpe nnti i buatkan untuk u satu ;)

Ummu Muhammad said...

noen i pun tenga belek2 kraf2 tangan jait..teruje betullah tpi mase nk bermanje n alatan2 kain kurenggg T__T

Suzie said...

akak pun buat sendiri, jimat

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntikla..nak lah leh? hihi.comel.

Mayang ABDUL RAZAK said...

cantik la noen... nak ode bleh..

jaa jaa said...

dh tgk tutorial tu..haha, bg saya yg x reti menjahit ni mmg x paham la walaupun senang...

mama aryan said...

cantiknya..pandai buat

IntaNBerliaN said...

dr dulu sy duk pk dkt manalah noen cari kain2 buat jahit cantik2 ni...

Mieya Atiera said...

cantik sangat :)

yana aina said...

TQ share tuto .. ^^ mcm rjin nk cuba .. heheh

are_lin@yu said...

wahh pndainya buat..

SoNice said...

thanx share tutorial tu..
dulu masa zaman sekolah rajin buat benda alah ni..
my mom tailor so byk la scrapnya
sekarang tak pakai ikat getah dah sebab lg selesa berambut pendek..