Wednesday, March 27, 2013

Wordless Lagi

beberapa keping biskut and a cup of tea untuk lunch hari ini...

orang 'rajin'...makan sambil bekerja...hoho

tak tahu kenapa sejak dari malam tadi lagi perut ni asyik meragam jer..so xberani nak pergi makan kat kantin kilang..makan ini ajo lah..minggu ni dh 3 kali kot perut ni dok meragam..innalillah...


semoga sakit yang sedikit ini mengkafarah dosa2 yang lalu


17 ::ThoughT(s):: :

Ratu Hatiku said...

siannya..moga cpt sembuh ya.. Amin

MamaDaniel said...

patutlah slim.. lunch makan sekut ja... hihihihi.. ;P

Nisah Idham said...

ermm kadang-kadang mmg xde perasaan nk makn. ari ni pun nisah x lunch juge.

Yumida Huda said...

moga diberi kesihatan yg baik
sedap biskut jacob tu

umi alya said...

itu le sbbnya akak suka masak & bawa bekal sendiri ke pejabat

nurbijen said...

dah lama tak makan biskut jacob... semoga perut cpat baik :)

Suzie said...

sian pula...hihih kna elak minum susu

Zira Aziz said...

salah makan kot Noen..mst x selesa kn..

nuyui a.k.a miss YUI said...

knyg jg tu kan..

Tihara said...

hati-hati pilih makanan k..take care :)

Ummi Iman said...

Moga cepat sembuh ya. Elakkan yg pedas buat sementara. Inshaallah

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh ptg ya kak.

Aisy Nasiha said...

Kalau perut tgh rasa lain macam,mmg terasa takut nak makan lain, kan? Skrg dah ok kan?

NoEn said...

@umi alya
malas kak nk masak semata2 untuk sy sorang je..biasa bawa bekal hr sabtu & ahad je

NoEn said...

@Aisy Nasiha
alhamdulillah dah ok dah ;)

QasehnyaRania said...

sib baik dah ok..take care ye kak :)

Mimie Najib said...

perut meragam rupanya..ingat akk diet.. :)