Monday, April 15, 2013

E-filing Done!!!



Alhamdulillah finally dah settle e-filing LHDN...semua ni gara2 dapat lambat penyata EA...tunggu punya tunggu rupanya kene pergi amik sendiri dekat personnel..*sigh*.. sebelum ni diorang akan print and kirim kat kerani then kerani akan pass kat kita...sekali tahun ni kita kene call inform diorg dulu then baru lah diorg akan print and kita pergi amik...atleast bagi la memo ke ape ke kan, idok ler dok tunggu macam menunggu buah yang xgugur...huhu


kalau buat awal, dapat balik duit PCB awal kan...tapi xpe lah janji dapat balik w/pun lambat..heke


10 ::ThoughT(s):: :

umi alya said...

akak siap awal2 lagi, takut lupa

Kakzakie said...

Kakak dah siap awal-awal tinggal tunggu amt lebih bayar macam biasa 2 minggu dapat balik kan...

Khairil Mazri said...

jom sertai ke GA pertama sy ^_^

http://www.khairilmazri.com/2013/04/1st-anniversary-domain.html

nanieybarnieylurviey said...

:) settle sudaa.. :)

Farah Waheda Wahid said...

hoyeahh... settle sudah...syabas dear...ekekekeeke...

SoNice said...

alamak..sy belum buat lagi e-filing ni..

MamaDaniel said...

Saya sub con pada encik suami.. sebab malas.. hahaha.. teruk betul kelakuan..hehehehe

nurbijen said...

alamak, kena belum buat lagi... last week dah nak buat, system pula problem bila nak capai borang EA... harapnya dapat settle this week :)

sobri yaacob said...

x pnah byar lg.. :)

IntaNBerliaN said...

sy xda buat pe2..semua hubby :-)

*ohya, noen, pasal jubah tu, nanti sy try tanya tukang jahit kat kg hubby saya dulu, kalau dia xleh wat, baru hubby pos ke noen ek.. :)