Thursday, April 11, 2013

Happy 3rd Birthday Alya Adriana

3 tahun lepas pada hari ini saya telah melahirkan puteri sulung kami tanpa suami terchenta disisi (gara2 baba tak sempat pulang)..uhuks sedih tapi ok la sbb kat labor room saya ditemani ma & adik tersayang ^_*

alya dilahirkan secara normal di klinik bersalin an-nuur kubang kerian kelantan disambut oleh doc siti tepat jam 9.05am..(sapa2 yang dok kelantan highly recommended this klinik bersalin, memang gentle birth la..)

Doc Siti baru lepas mandikan alya ^_^

Happy Birthday sayang mama & baba...semoga menjadi anak solehah, berjaya dunia dan akhirat, panjang umur, dan kene sayang mama n baba selalu tau...hihi



Gelagat birthday girl dipagi hari...belum mandi lagi tuh dah minta mama snap gambar...haiii macam2 la nak dagho nan sorang ni ^_^



In syaa Allah sabtu ni nak buat makan2 sikit sempena birthday alya..jom semua jemput ke rumah...hehe

18 ::ThoughT(s):: :

cik azLyzah⊙.☉ said...

Alalalallaa...belom mandi dah mintak snap ek brthday girl :P
btw...happy brthday ye..

Izyan Liyana said...

insya allah sy dtg kak noen, hahaha.. btw selamat ulangtahun ke3 menjadi ibu khas buat kak noen~! and happy birthday to you too alya~!!! semoga menjadi anak yg solehah yg menjadi dinding ibubapa dari neraka.. amin~

PuanZaniff said...

nnti sy smpai ke rumh akak ye..hepy besday alya..

Nida Mohd said...

happy birthday dear Alya, be a gudgirl to mama n baba k

wantie said...

alala.. B'day girls belum mandy dah nak berphoto yer.

Happy b'day sayang. Nape tak nak mandi lagi. nak doc siti mandikan ek?

Kesuma Angsana said...

happy birthday,, sekejap aje dah besar yer

Zee Suhaini said...

Happy Birthday Alya...moga membesar dengan sihat..

ieda immi said...

eppy bday alya ...
semoga jadi anak yg solehah ! ;)

MimahAjil said...

Happy birthday Alya....semoga jadi anak solehah ye...comel2 selalu...:)

aTieYusof Family said...

Happy Birthday Alya cyg..
moga membesar jadi anak solehah, sihat & cerdik..amin! :)

psst:* mama bagi ape??

tenku butang said...

Hepi besday Alya.. udah beso.. tgk gambo baby kat ats 2 mcm cepat j alya membeso.. hihihi

kunjungbalas ke sini

nurbijen said...

Happy Birthday to Alya... Moga jadi anak yg solehah, membahagiakan mama dan baba :)

Kakzakie said...

Happy birthday Alya. Kalau dekat nak auntie pergi ikut sama sambut birthday tu tapi nun jauh di pantai timur tak dapatlah...

n O e s u h a i m i said...

hepi belated besday alya..be a gud dotter k..

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

epi bufday dear alya...kejap aje masa berlalu dh beso anak2 ni..moga mnjadi anak yg solehah..aminnn ummpphh

Kasyah and Khalis ~ Never Ending Story said...

epi bufday dear alya...kejap aje masa berlalu dh beso anak2 ni..moga mnjadi anak yg solehah..aminnn ummpphh

Mieya Atiera said...

Makin Comel Alya ")

Ummu Muhammad said...

alya!!!! hpy 3rd birthday sayang!!! semuge makbul semue doa mama..mokcik aminkan doa mama...AMINNNNN!!!