Thursday, April 4, 2013

Kipas Kecil

Hoho...panasnya keadaan kat office nih..dari semalam lagi air-cond KO..compressor tak jalan..dahla cuaca kat sini amatla panas sekarang..dah lama tak hujan...ya Allah rindunya dekat hujan..huhu


kipas kecil ini akan dikeluarkan dari kotak sekiranya diperlukan seperti saat sekarang...kipas kecil ini baba alya beli masa tengah mengandungkan alya dulu..sejuk air-cond office masa tu tak dapat menyejukkan ku...kene pasang kipas ni baru ok...


katanya pihak DBS akan mai repair aircond lepas lunch..harap2 jangan la delay lagi ye...


36 ::ThoughT(s):: :

Lelaki Ini said...

tp ciaca skrg pun panas jugak..
ada aircond pun panas jugak..
huhuh

babYpose said...

Smart solution, pasang kipas sendri :)

MimahAjil said...

skrg musim panas.kadang2 hujan pun tetap terasa bahang panas kan...sebabtu ramai jatuh sakit..

cik azLyzah⊙.☉ said...

ha'ah...panas kan.kene masuk peti air kut...hahaha

Zee Suhaini said...

kat sini turun jugak hujan tapi still rasa bahang..

Mila@Rimbun said...

ofis akak pun selalu takde a-cond.... nasib ada kipas besau ni ha

Ratu Hatiku said...

Berguna jugak kipas cute tu ya.. :)

Budak Kampung said...

comeyla kipas akk 2 =)

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/andai-aku-bisa-menggantikan-kesakitan.html

MamaDaniel said...

mamaD sentiasa ada fan cinonit atas meja.. ekon ofis ala2 penjimatan tenaga gitew.. go green kot.. hihihi

nurbijen said...

kesiannya, dah la cuaca panas.. aircond pulak KO.. sib baik ada kipas kecil sbg penyelamat :)

Jemarisuri said...

kalau js mmg tak tahan...mau migrain kalau tak xde aircond...hihi

CeqGu said...

Cikgu masa peknenkan firas pun rasa pns berganda,jenuh kelip2 mata kat asben suh buh aircond, tp dia buat dunno jer huhuhu

Suzie said...

Akak dulu masa prengnant memang panas .Kadang gna 2 kipas ...sabar je lah

Kesuma Angsana said...

sabar jelah yer

PuanZaniff said...

sabo ye akak..meh la jln2 CH

n O e s u h a i m i said...

sib baik ada kipas tu...klu x ada...adehhh..berpeluh la..

izan mama mia said...

mmg malaysia tgh hot sekarang..xder ekon..kipas pun berguna

Situs Top Info said...

kunjungan perdana gan...
salam kenal dan sukses terus.

mizzniya said...

cuaca mmg panas pn skrg ni..klu hujan tu kejap je..pastu panas blik..jemur baju pn kejap je kering..hehe

p/s: hair scrunchies akak hantar dh smpai..trima ksh http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/sudaaaa-sampai.html

Ummi Iman said...

Nasib baik ada kipas kecil ;)

MulutPayau said...

Cuaca Skrang ni mmng panas sangat...
Nasib baik ada kipas kecil tu kan...penyelamat keadaan...

iu-hazirah said...

done follow
*351*

Zira Aziz said...

..kat bilik guru baru ni pn aircond rosak..berpeluh ketiak hehehe..alhamdulillah dh d servis..

QA's ~ mamapapa said...

comel plak kipas tu..hrp2 cepatla aircond tu direpair,ye :)

Farah Waheda Wahid said...

Bubbly & Associates Giveaway telah bermula... sila lihat di sini...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

dan juga senarai peserta di sini:

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-bubbly-associates.html

sponsors juga boleh join jika mahu! ^_^

Seneorita Baharin said...

Cuaca makin panas skrg kan..huhu..btw comel je kipas tu :)


Follow sini dr GA akak Farah..Salam kenal..

Ayu@Sweetlilcraft said...

cuaca panas skrg kan..alhamdulillah, sehari dua ni hujan sikit kat shah alam.

Choi•Minhoヅ™ said...

wink².. follow sini~ sudi follow balik tak? ^_^

tenku butang said...

comeynye blog niii! siyes! suka header awk!

ennncakkk! Kiyomi! Kiyomi!

dari segmen farah bubbles
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

done follow sini.. =)

Mimie Najib said...

cuaca sekarang memang panas..pastu sekarang ni dah start hujan je..

*comelnya kipas tu..hehehe

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html YOU BEEN TAGGED!

LiYa HaNiF :: said...

nampak kecik tapi anginnya cam best jer... :)

aTieYusof Family said...

Comel nya kipas..
kena ada juga ni..bila panas emergency boleh keluar kan.. hehe:)

Ain said...

Salam, kipas ni beli di mana ya? Thanks :)

NoEn said...

@Ain
my hubby yg belikan..somewhere in chow kit kot

Ain said...

Leh tlg tnye x? Huhu tgh mcari xjumpe2. Thanks dear