Monday, April 1, 2013

Project Sambilan Aje ^_^

nak dijadikan cerita, hari jumaat lepas tiba2 aje my serger tak mau jalan..jenuh dh godek sana sini, try on off banyak kali tapi xjadi gak..so kene tunggu baba alya balik dulu la...hati dah risau dh ni sbb banyak lagi dress tengah que untuk dijahit...risau takut kene masuk 'spital' jer..so xmau stress buat la bende alah ni...lupe kejap pasal serger tuh -_-






project saja2 je ni letak kat page mamalya..kot2 ada yang berkenan kan..


nasib baik serger baik2 aje bila dirawat oleh baba alya...haru gak kalau kene masuk spital..  ^_^


16 ::ThoughT(s):: :

sabella mohamad said...

akak ni memang kretif laa . jeles betul dgn org pandai menjahit ni :D

Ummi Iman said...

Nasib baik serger tu baik2 je.. jahit tu terapi ya ;) kalau saya pula kena betul2 ada mood baru boleh menjahit ;)

umi alya said...

ia nak serger baru kot

Zira Aziz said...

cantik..cantik.. :)

nnt mst ade yg tergoda tu..

Zira Aziz said...

cantik..cantik.. :)

nnt mst ade yg tergoda tu..

nurbijen said...

serger saja nak bergurau dengan mama...

fiqkbe said...

serger mintak cuti kot :P rasa cm nk mkn cokelat bila sebut scrunchies. mcm nama mknn.

aTieYusof Family said...

Cantik nya..
sy ni bila lah nak pandai menjahit..
Mesin jahit pun takdok..hehe:)

MamaDaniel said...

rajinnnn btol!!!! :D

Mieya Atiera said...

Walaupun hanya projek sambilan. Tapi tetap kreatif. Jeles Mieya tengok kak. dahlah comel2 je semua.

ieda immi said...

rajin adik buat
comel2 .. akak suke ;)

mama aryan said...

rajin dan kreatif..

CeqGu said...

Kemas betul jahitannya

QA's ~ mamapapa said...

cantik2nya :)

Mimie Najib said...

kretif akk ni kan.. :)

waaah, hero baba alya ye..hehehe

Umi E-ca (Sms@017 - 3 3 1 0 4 0 5) said...

salam perkenalan... cantik ...

http://girlynicknack-twins.blogspot.com