Sunday, May 26, 2013

Selamat Pengantin Baru

Selamat pengantin baru buat teman...semoga kekal bahagia hingga ke syurga abadi.. Finally setelah sekian lama menanti, akhirnya tiba jua saat ini...tahniah jue & husband..dan dengan ini geng matric kita semuanya dah bertukar status...hehe..rindu pulak kat zaman dolu2...hampir 2tahun kita kat matric and most of the class kita semua sekelas (10orang sisters among puluhan brothers)...bila dah masuk gombak, kita dah tak sama major, masing2 sibuk dengan schedule masing2 (masa ni kalau nk jumpa kene buat appointment dulu, xpun cukup sekadar terserempak kat cafe)...bila dah abes belajar laaagiiii la susah nk jumpa..masing2 ada commitment tersendiri...

si kecik ni xmo pandang camera langsung...haishhhh

sengaja pergi awal sebelum rombongan datang...sempat la borak sikit2..hehe


pengantin sudah tiba...

last but not least, harus la bergambar dengan pengantin sebelum balik...niatnya nak tunggu lagi tapi sikecik ni dah sibuk minta nak balik rumah...sabor je la

with pengantin...

walaupun masing-masing tinggal dan kerja kat area kemaman ni juga tapi susah nak jumpa unless kene set appointment la...apa pun selamat pengantin baru buat jue dan suami...


teringat saat ini hampir 4 tahun lalu ^_^


6 ::ThoughT(s):: :

Yumida Huda said...

selamat pengantin baru
moga bahagia hgg ke anak cucu
cantik baju pengantin

nurbijen said...

betul la, kalau nak jumpa dgn kawan2 mmg kena set appointment dulu... masing2 sibuk dgn tugasan masing2... tapi bila dah jumpa, sehari pun tak habis lagi nak sembang... hihihhi

Tuan Juhaida said...

selamat pengantin baru!semoga berbahagia...now cuti sekolah memang musim kenduri kendara

mama aryan said...

selamat pengantin baru buat jue & husband,moga berbahagia hingga ke syurga

Kesuma Angsana said...

tahniah buat pengantin. Maaf lama x terjah, kebusyan sgt2 lately

Mimie Najib said...

selamat pengantin baru.. =)
cun la mama alia ni.. ^_^