Wednesday, May 22, 2013

Wordless : Alya & Telekung Comel

In action ^_^





alya dan telekung comel dia...hehe


24 ::ThoughT(s):: :

IntaNBerliaN said...

ololoo comelnya... telekung tu cantik!

Kakzakie said...

Punyalah sayang dgn telekung dia sampai tidur pun pakai lagi...

Cantiklah telekung Alya ni:)

Ratu Hatiku said...

comelnya.. :D

Farah Waheda Wahid said...

comelnya...mama buatkan ek? *_^

Nisah Idham said...

alaaa cumelnya telekung..
jahit sendiri ke?

Ummi Iman said...

Akhirnya dapat juga tgk alya dgn telekung comel dia. Sweet

tenku butang said...

ni bukan telekung jea yg cumey ni.. modelnya pun cumey bangat ni.. heee

Ummu Muhammad said...

alya kesayangan!!! cniknye mama jait..noen i baru nk try buat jnis gini kat telekng mak nk g umrah ni..baru rileks tempahan menjahir boleh try error ni..tq share tuto tu tau!

nurbijen said...

wah, comell.... kalau Aisyah tgk ni mesti dia pun nak satu... mana la ummi dia nak cari.... boleh tempah tak?

Tihara said...

jahit sendiri yea, memang comel :)

ieda immi said...

memang comel

macam alya jugak !

Suzie said...

memang comel

izan mama mia said...

mmg comel sangat telekung dia

wantie said...

alolo cantik la telekung tu. kalau bagi kat aleesya ni mesti dia suka. tambah pulak ada kaler pink pink gitu..

alahai..ibu pulak yang terlebih teruja. ngeeee

Mayang ABDUL RAZAK said...

cantiknyer..beli kat mana.. minat nak beli la..

NoEn said...

@Ummu Muhammad
cuba la..one day i pun nk cuba buat untuk diri sendiri juga...hehe

NoEn said...

@Mayang ABDUL RAZAK
haha...beli kat bilik jahit mama dia...sy jahit sendiri ;)

fiqkbe said...

comel nyer dia ;D

Zira Aziz said...

mmg comel telekung n model telekung tu. :)

Puan Bui Junaidi said...

BILA IBU TERER MENJAHIT,ANAK LA YG PALING UNTUNG..^_^

MamaDaniel said...

Lain plak rupa alya bila pakai telekong.. hihi

RynaHakimi said...

Cantik telekung tu noen.. memang bleh jual sangat2 la..siyes!! ehe :)

mama aryan said...

alahai...comeynya alya.

:: Cik Viva :: said...

salam kenal =)
comel je telekong tu..pink gitu